Перша ліга: «Волинь» – «Інгулець»: напередодні

11 Липня 2020, 10:00
1722

Перша ліга: «Волинь» – «Інгулець», анонс чергового домашнього матчу «Волині» у чемпіонаті України.

Про це інформує сайт ФК Волинь.

Чемпіонат України. Перша ліга, 23 тур. 11 липня, Луцьк, стадіон «Авангард». Початок – 19:00. Пряма трансляція – телеканал «Аверс».

Фантастичний сезон Першої ліги – у самому розпалі. А у Луцьку все готується до ще одного знакового протистояння.

Ще б пак – зустрічатимуться четверта та третя на даний момент команди турнірної таблиці, а ситуація у лідерській групі з кожним туром не просто змінюється, а навіть перевертається щоразу з ніг на голову.

Тож битва між «Волинню» та «Інгульцем» - конкурентами у боротьбі за підвищення у класі – буде тим самим «матчем за шість очок».

Суперники «Волині» з року в рік показують справжній прогрес – після сенсаційного виходу в фінал Кубка України минулого року тепер команда Сергія Лавриненка планує підкорити нову вершину – вихід до УПЛ.

На другу частину чемпіонату і так дуже кваліфікована за складом команда «Інгульця» підсилилася ще декількома топовими для дивізіону виконавцями – серед них Микола Квасний, Андрій Семенко, Артем Чорній, Ігор Загальський та уже екс-волинянин Младен Бартулович.

Крім того, у розпорядженні клубу із Петрового грізні атакувальні гравці – найкращий на даний момент бомбардир чемпіонату Ніка Січінава (15 голів), а також Олександр Мішуренко, який після карантину неодмінно забиває у кожному матчі та вже довів свій доробок до солідних 8 голів.

Словом, до Луцька приїдуть гості, які не визнають ніяких авторитетів, а у Першій лізі розраховують на перемогу в будь-якому матчі, що й підтверджують солідними сімома очками у перших трьох матчах після довгої паузи в чемпіонаті.

У «Волині» з результатами поки що гірше – чотири очки в трьох поєдинках опустили команду за межі топ-трійки Першої ліги. Утім, навіть після досадної втрати очок в гостях у «Кременя», «Хрестоносці» за тиждень назбирали чимало й позитивних новин.

По-перше, повноцінно працюють із командою головний тренер Андрій Тлумак та тренер Андрій Сапуга – без сумніву, це повинно дати позитивний поштовх у підготовці футболістів до наступних ігор чемпіонату.

Разом із цим, потроху повертаються до гри ключові виконавці «Волині»: як і у суперника, на цю гру в «Хрестоносців» немає дискваліфікованих гравців, а форвард Станіслав Куліш уже набирає форму після травми.

Достойна відповідь є у нас і на бомбардирські подвиги суперників – Денис Кожанов забив у двох матчах поспіль та продовжує голеадорську гонку Першої ліги з Нікою Січінавою – на рахунку Дениса уже 14 забитих голів.

А на домашньому стадіоні волиняни спробують довести суперникам, що амбіцій і, тим більше, сил у них аж ніяк не менше…

ВАЖЛИВО! Цей матч також відбудеться без глядачів та без представників ЗМІ.

Ми усі чекаємо послаблення медичних протоколів, однак поки що запрошуємо вас підтримати команду онлайн під час прямої трансляції на телеканалі «Аверс» та в мережі YouTube!

VERSUS

Протягом двох з половиною спільних сезонів у Першій лізі у «Волині» та «Інгульця» паритет по очних зустрічах – перевагу в цілому «Хрестоносці» мають завдяки найпершій зустрічі обох команд в Кубку України п’ять років тому (тоді наші футболісти обіграли дебютуючих на професійному рівні суперників з рахунком 2:0).

В останньому домашньому матчі між цими опонентами «Волинь» виграла минулої весни «Інгулець», який приїхав вже у статусі кубкового фіналіста, з рахунком 2:1 завдяки голам захисників Сергія Сімініна та Міхи Горопевшека.

А у першому колі нинішнього чемпіонату суперники розписали нульову нічию.

Ще однією цікавинкою протистояння буде наявність у «Інгульці» одразу п’яти екс-волинян. Богдан Шуст, Олег Марчук, Артем Щедрий, Володимир Коробка та Младен Бартулович у різні часи захищали кольори «Волині», а тепер матимуть змогу проявити себе проти екс-команди.

Статистика зустрічей «Волині» проти «Інгульця»: 6 матчів, 2 перемоги, 3 нічиї, 1 поразка, різниця голів 6:4

Вдома: 2 матчі, 1 перемога, 1 нічия, різниця 3:2

В гостях: 4 матчі, 1 перемога, 2 нічиї, 1 поразка, різниця 3:2

АРБІТРИ

Головним арбітром зустрічі буде знайомий для Луцька та «Волині» Дмитро Кутаков із Київської області. Асистенти арбітра – Сергій Приступа та Євген Петраков (обидва – Київ). Резервний арбітр – Олександр Кальонов (Львів). Спостерігач арбітражу – Микола Васюта (Рівне).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Інгулець» (Петрове, Кропивницька обл..)
Рік заснування: 2013
Кольори клубу: жовто-червоні
Офіційний сайт клубу: https://ingulec.com/
Головний тренер: Сергій Лавриненко
Місце у таблиці Першої ліги після 22 туру: 3 (22 матчі, 13 перемог, 5 нічиїх, 4 поразки, різниця голів 37:18, 44 очки)

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024