Перемога у нас у крові: волинські спортсмени взяли участь у всеукраїнській акції

09 Липня 2020, 16:29
996

У середині червня в Україні стартувала донорська акція «Перемога у нас в крові», до якої долучилися і волинські спортсмени.

Соціальна подія стартувала за підтримки Товариства Червоного Хреста України, Міністерства молоді та спорту України, авторства, комунікаційного партнерства та підтримки комунікаційної агенції Ogilvy Україна.

На Волині участь в акції взяли гравець БК «Старий Луцьк-Університет» Максим Дейна (учасник чемпіонату Світу та Європи, чемпіон України з баскетболу 3х3) і тренер Дмитро Чайковський, а також представники клубу «Воїн»: Костянтин Василенко, Владислав Дмитрієнко, Іван Мельничук, Солтан Велієв. Усі хлопці неодноразово були учасниками та призерами  всеукраїнських та міжнародних змагань зі змішаних єдиноборств ММА, козацького двобою, бойового самбо.





 

Взяв участь у акції  і заступник начальника – начальник Відділу фізичної культури, спорту та молоді Управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Василь Литнянчин.

Як повідомляють в управлінні у справах молоді і спорту ВОДА, акція відбувалася на базі КНП Волинського обласного центру служби крові ВОР.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024