«Волинь» на останніх хвилинах вирвала нічию в «Кременя»

05 Липня 2020, 11:00
1350

Атакувавши весь перший тайм, луцька «Волинь» не зуміла забити кременчуцькому «Кременю». Натомість кременчуківці зуміли відкрити рахунок зі штрафного на початку другого тайму. «Хрестоносці» намагалися відігратися, але сил для цього у другій половині зустріч не вистачало. Лише в додатковий час завдяки реалізованому Кожановим пенальті «Волині» вдалося вирвати нічию – 1:1.

Про це інформує ua-football.com

Досить несподівано було побачити на лаві запасних Кожанова, «Волинь» дійсно грала проти не серйозного суперника, але не випустити головного форварда - крок, як мінімум, ризикований.

Можливо, саме Дениса вистачало гостям в першій половині, «Волинь» володіла перевагою, але кажучи відверто, на забитий гол вони не напрацювали. У першому таймі в принципі, особливо небезпечних моментів помічено не було. Гра почалася вже після перерви.

Здавалося, що вихід Кажанова додасть мощі «Волині» і у них таки вийде забити перший гол у матчі.

Гол і справді прийшов, ось тільки влетів він у ворота Литовченко. Голкіпер порушив правила за межами своїх володінь, за що отримав «гірчичник», а господарі – небезпечний штрафний. Удар Сули був чудовий і відбити його шансів практично не було - 1: 0.

Повівши в рахунку «Кремінь» не притулився біля своїх воріт, не став грати на відбій, а вирішив діяти на контратаках.

Футболісти дуже агресивно пресингували суперника, не дозволяючи їм легко проходити центр поля. У гостей згадується кілька ударів Рябова після проходу зліва, але кожен раз йому не вистачало точності.

Крім цього, ідеальний шанс після кутового упустив Курко – захисник на самоті стояв в штафной, але не зміг елементарно потрапити в створ воріт. А в компенсований час трапився ключовий епізод гри – захисник «Кременя» у своєму штрафному зіграв рукою, що призвело до пенальті.

Кожанов з точки не схибив і зрівняв рахунок в дуже непростому матчі – 1: 1.

Підводячи підсумок скажемо одне – «Волинь» не кращим чином грає після карантину.

Заслужений розгром в Одесі, вистраждана перемога над «Оболонню» і невтішний результат сьогодні. Поки що залишається загадкою, за рахунок чого «хрестоносці» планують боротися за місце в УПЛ.

Зараз досить колективів, який виглядають краще.

Перша Ліга, 22-й тур «Кремінь» – «Волинь» 1: 1

Гол: Сула Дмитро 50 - Кожанов Денис 90 + 2 (п)

Кремень: Олійник Андрій, Бичков Богдан, Курелех Валерій, Головко Олександр, Клюс Анатолій, Литвяк Богдан, Моцик Назар, Лобода Вадим, Кривенко Олександр, Мурашов Євген, Сула Дмитро

Волинь: Литовченко Сергій, Приндета Віталій, Сімінін Сергій, Цюпа Іван, Рябов Артур, Сад Валерій, Климець Олександр, Конкольняк Ярослав, Курко Василь, Хагназарі Сіаваш, Волошинович Ростислав

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024