Перша ліга: «Кремінь» – «Волинь» напередодні

04 Липня 2020, 10:00
стадіон Кремінь 2113
стадіон Кремінь

Шалений сезон у Першій лізі чемпіонату України продовжується – таблиця дивізіону ущільнилася до чотирьох очок відстані між першим та восьмим місцем, у всій цій боротьбі клубам-претендентам на найвищі місця важливо втрачати якнайменше очок, а на «Волинь» у звітному турі чекає важкий екзамен у не зовсім гостинному Кременчуці.

Про це інформує офіційний сайт ФК «Волинь».

Те, що «Кремінь» не варто недооцінювати, у позаминулому турі зрозуміли гравці «Миная»: у нелегкому поєдинку підопічні Сергія Свистуна зуміли відбитися та зробити гостям вирішальний укол в другому таймі.

Взагалі ж у порівнянні з першою частиною чемпіонату команда з Полтавщини оновилася майже повністю – з тих гравців, які виступали тут до нового року, залишилося всьо декілька футболістів, а Сергій Свистун став третім наставником команди за сезон.

Звісно ж, перемогою в позаминулому турі минулорічні чемпіони Другої ліги суттєво покращили своє турнірне становище і з великою ймовірністю обійдуться без перехідних матчів та збережуть прописку в Першій лізі.

Утім, позитивний результат, особливо на Полтавщині, будь-кому доведеться в буквальному сенсі вигризати…

Гравці «Волині» після одеського фіаско також вже точно зрозуміли, що одним індивідуальним класом жодну команду свого дивізіону не візьмеш. Логічно, що у поєдинку проти «Оболоні Бровар» «Хрестоносці» зробили ставку на надійність біля власних воріт, з інстинктом убивці використавши зусиллями Дениса Кожанова свій найкращий гольовий шанс у матчі.

Перемога миттєво повернула підопічних Андрія Тлумака до лідерської групи – «Волинь» має зрівнялася за очками із «Металістом 1925» та «Інгульцем».

Щоправда, на нелегкий виїзд до Кременчука наша команда все ще поїхала без свого керманича, який повинен повернутися до роботи з командою перед матчем проти «Інгульця», а до травмованих Ігоря Карпенка, Валерія Болденкова та Станіслава Куліша (останній уже почав тренування з командою) додалась дискваліфікація Амбросія Чачуа, який в останній грі отримав четверте попередження.

Зате повернеться до складу Іван Цюпа, який свою дискваліфікацію в матчі проти «Пивоварів» уже відбув. В будь-якому випадку, відступати «Волині» уже нікуди – можна не сумніватися, що  на «Кремінь» команда налаштована на усі двісті відсотків та готова потішити своїх шанувальників черговою перемогою.

– VERSUS

У першому колі нинішнього чемпіонату «Волинь» нарешті вирівняла глобальну статистику протистоянь обох команд, вигравши із рахунком 3:0. Щоправда, протягом усієї історії очних зустрічей команди досить упевнено грають одна проти одної саме вдома, а останній виїзд «Хретоносців» на Полтавщину восени 2017-го року завершився невтішно – 1:3.

Статистика матчів «Волині» проти «Кременя»: 27 матчів, 11 перемог, 5 нічиїх, 11 поразок, різниця голів 36:35

Вдома: 14 матчів, 10 перемог, 3 нічиїх, 1 поразка, різниця голів 27:9

В гостях: 13 матчів, 1 перемога, 2 нічиї, 10 поразок, різниця голів 9:26

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024