Рожищенський міський голова розв'язував конфлікт між підлітками та дорослими через дитячий велотрек

07 Червня 2020, 14:33
1366

До Рожищенського міського голови В'ячеслава Поліщука звернулися підлітки з проханням допомогти розв’язати конфліктну ситуацію між ними та дорослими.

Про це йдеться публічній сторінці посадовця.

Діти облаштовують своїми руками своєрідний велотрек на території поблизу об’їзної дороги на Топільне. Вони самі розчистили територію, прибрали сміття, насипали піску на спуски. 

Єдина проблема виникає з господарями, які водять цією доріжкою коней на пашу.

Діти кажуть, що їх лають нецензурними словами, грозяться викликати поліцію, руйнують викладену «трасу», хоча місця там вдосталь, аби обійти.

«Хочу сказати одне: всі ми були дітьми! Кожен із нас мав свої захоплення та вподобання. Ми завжди маємо підтримувати дітей, які хочуть чогось досягти у цьому світі, мають ідеї та самі намагаються втілити їх в життя! Особливо радіти тим ідеям, які спонукають дітей йти на вулицю та займатися спортом», – зауважує В'ячеслав Поліщук.

Він намагався поговорити із чоловіками, із якими у дітей виник конфлікт.

«На жаль, сьогодні не вдалося поспілкуватися з чоловіками (на той час не застали вдома), які ображають дітей, але сподіваюся, що конфлікт вщухне. Луг великий, думаю, місця вистачить й для випасання худоби, й для хобі дітей! Якщо що, то номер мого телефону діти мають», – пише посадовець.

Обговорили з дітьми й питання безпеки. Вони запевнили, що батьки знають про їх захоплення та підтримують, що мають всі необхідні засоби захисту: велошоломи, наколінники, налокітники та інше.

«Тому закликаю дорослих не заважити дітям втілювати мрії в життя. У цій справі, чи в інших! Потерпіть ще трішки! В планах міської ради є будівництво скейтпарку з побудовою майданчика для проведення трюків на скейтбордах, роликових ковзанах та велосипедах. І ми їх втілимо в життя. На жаль, через останні події, довелося розставляти пріоритети, але бажання це зробити є, кошти – знайдемо», – обіцяє міський голова.


Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024