Тенісистка з Рівненщини візьме участь у турнірі топ-гравців

21 Травня 2020, 20:00
Леся Цуренко 1863
Леся Цуренко

Федерація тенісу України для поновлення змагального процесу планує провести два турніри для провідних гравців – UTF Invitational. Серед інших учасників – уродженка Рівненщини Леся Цуренко.

Заплановані змагання для жінок та чоловіків, у яких візьмуть участь по 8 тенісистів, пройдуть в одиночному розряді. Про це повідомляють на сторінці ФТУ.

Формат UTF Invitational буде аналогічним до професійних підсумкових чемпіонатів WTA й ATP. Учасники будуть розділені за рейтингом та жеребкуванням на дві групи, з яких у півфінальну стадію виходять по два найкращих гравці. Переможці 1/2-ї розіграють фінал. Турніри триватимуть упродовж 5 днів – три дні груповий етап (по чотири матчі), далі: півфінали та фінал.

Змагання проводитимуть з дотриманням усіх вимог безпеки, пов’язаних з унеможливленням поширення COVID-19, у тому числі  без глядачів. Втім, аби задовольнити вболівальників, ФТУ організовує пряму трансляцію з турнірів. Посилання на трансляцію буде розміщено на офіційному сайті федерації.

UTF Ladies Invitational розпочнеться 26 травня 2020 року у Тенісному центрі ФТУ. Початок матчів о 10:00.

На сьогодні відомо, що участь братимуть такі гравчині: Леся Цуренко, Марта Костюк, Людмила Кіченок, Надія Кіченок, Дар’я Лопатецька, Маріанна Закарлюк, Вікторія Петренко, Марія Берген.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024