«Старий Луцьк» на останніх секундах впустив перемогу над «Говерлою». ФОТОРЕПОРТАЖ

09 Березня 2020, 02:05
1438

«Старий Луцьк» в рідних стінах приймав «Говерлу».

Поєдинок Вищої ліги з баскетболу відбувся 8 березня в ОДЮСШ.

Початок матчу розпочався дуже динамічно. Команди раз по раз обмінювалися результативними кидками.  В гостей найактивнішими були Калашніков, Орленко та Кошовець, які наприкінці першої десятихвилинки зробили рахунок на табло 17:24 на користь «Говерли».

Друга десятихвилинка розпочалася з влучних кидків у виконанні Тютюнника.  Господарі майданчика всіма силами намагалися скоротити відставання від суперників. І згодом підопічним Володимира Журжія це вдалося. Буквально за хвилину «Старий Луцьк» зусиллями Глушка, Дейни та Співака зумів переломити хід зустрічі на власну користь.  Втім, «Говерла» не здавалася і вкотре обійшла господарів на 6 пунктів.  Гравці «Старого Луцька», натхненні шаленою підтримкою місцевих уболівальників, ринулися вперед. «Трьохи» від Швагринського та Прозапаса дозволили господарям піти на велику перерву, ведучи в рахунку 45:43.






 

Читайте також: «Дабл дабл» Швагринського допоміг «Старому Луцьку» взяти реванш у «Рівного». ФОТОРЕПОРТАЖ

Третя чверть розпочалася з влучань Калашникова та Орленка. У «Старого Луцька» відповів тандем Співак-Тютюнник. Зрештою, перед фінальною десятихвилинкою господарі вели в рахунку 65:63.

Впродовж останньої чверті ініціативу взяв на себе Гуцалюк, який частенько засмучував суперників результативними кидками. За три хвилини до завершення поєдинку гості мали гандикап у чотири очки. Дейна влучив з-за дуги, а трохи згодом реалізував «ендван». Гравці «Говерли» відповіли три очковим Тимофійчука. За хвилину до фінальної сирени гості переважали лучан на одне очко. «Старий Луцьк» впритул наблизився до перемоги: Гуцалюк забив з-під кільця: +1 на користь підопічних Володимира Журжія.




 

І коли здавалося, що перемога вже в кишені господарів ,гравець «Говерли» Соловйов влучним кидком встановив остаточний рахунок зустрічі: 82-83 на користь івано-франківців.


 

Найрезультативнішим гравцем «Старого Луцька» став Максим Дейна. В його активі 19 очок.

У неділю команди зіграють другий матч. Початок о 12 годині.

Дмитро ЗІНЮК

Фото автора

 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024