Привітання з 8 березня, або як баскетболісти грали у футбол. ФОТОРЕПОРТАЖ

05 Березня 2020, 17:51
2687

Незабаром Україна відзначатиме Міжнародний жіночий день. І поки в нашій країні одні сперечаються з приводу доцільності святкування цієї дати, інші організовують блискучі заходи з нагоди цього свята.

Так, 4 березня з нагоди 8 березня БК «Старий Луцьк» організував футзальний турнір. Досвідченим баскетболістам на паркеті протистояли гравчині футзального клубу «Легіон» та збірна дівчат Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки.

«Ми часто проводимо подібні заходи, а тут сам Бог велів провести турнір, який би був цікавий для глядачів і водночас привітати дівчат з прийдешнім святом», розповів віцепрезидент «Старого Луцька» Дмитро Чайковський.

Дмитро Чайковський
Дмитро Чайковський



 

Розпочався спортивний захід із студентського дербі, в якому зійшлися баскетболісти та футболістки університету. Команди впродовж усього матчу раз по раз обмінювалися небезпечними моментами, та все ж фортуна посміхнулася дівчатам. Перший поєдинок вечора завершився з рахунком 7-6 на користь дівчат.

По завершенню гри дівчата отримали від своїх суперників букети квітів та солодкі подарунки.





 

«З хлопцями грати було дуже класно, ми отримали хороші емоції», сказала по завершенню матчу гравчиня збірної команди СНУ Дарина Веремчик.

У перерві організатори заходу провели вікторину серед вболівальниць, які були присутні на трибунах. Дівчата мали з точки переграти баскетболістів «Старого Луцька», яких обрав ведучий заходу Сергій Абрамчук. Попри всю складність завдання, представниці прекрасної статі чудово впоралися із завданням і в якості подарунку отримали квитки на поєдинок «Старого Луцька», який відбудеться цього вікенду.


 

Родзинкою вечора стала гра між основою «Старого Луцька» та «Легіоном». Обслуговувати поєдинок випала честь Максиму Дейні та Едуарду Федчуку.

Баскетболісти  грали проти своїх візаві, як справжні джентльмени. Втім це аж ні як не позбавило поєдинку яскравості. Футболістки Легіону в другому таймі дотиснули суперників та з рахунком 4-2 тріумфували у зустрічі.


Едуард Федчук
Едуард Федчук


Максим Дейна
Максим Дейна


 

Перемога видалася дівчатам вдвічі приємнішою, адже після гри хлопці вручили своїм суперницям квіти та презенти від «Старого Луцька»

«Сьогодні ми побачили позитивні емоції та посмішки уболівальників і гравців, а, значить, турнір вдався. Сподіваюся, що цей захід в майбутньому збільшить кількість глядачів на трибунах під час футзальних та баскетбольних матчів», сказав Дмитро Чайковський.



 

Завершився захід неформальним спілкуванням та фуршетом.

Дмитро ЗІНЮК 

Фото Миколи КОМАРОВСЬКОГО

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024