Наступний спаринг «Волинь» зіграє з казахстанським «Акжайиком»

01 Березня 2020, 14:00
889

«Волинь» продовжує у турецькому Белеку готуватися до весняної частини чемпіонату України в Першій лізі та зіграють ще три заплановані поєдинки.

Про це інформує офіційний сайт ФК ВОЛИНЬ.

Підопічні Андрія Тлумака, по суті, знаходяться якраз на часовому «екваторі» закордонного збору та зіграють у Туреччині ще три спаринги.

Як ми раніше повідомляли, саме на наступну контрольну гру, яка відбудеться 3 березня, суперник «Волині» ще не визначався, і ось він став відомий – «Хрестоносці» зіграють проти казахстанського «Акжайика» з Уральська, який так само як і наша команда, зупинився на стадії плей-офф на шляху підвищення до елітного дивізіону свого чемпіонату.

Крім того, подальший графік «Волині» у Туреччині залишається незмінним. 7 березня наша команда зіграє проти білоруської «Славії» з Мозиря, а 11 березня завершить збір поєдинком проти львівського «Руху».

Нагадаємо, що у Туреччині «Волинь» перебуває з 20 лютого. Підопічні Андрія Тлумака уже зіграли три контрольні поєдинки – проти данської команди «Орхус Фремед» (0:2), молдовського «Шерифа» (0:3).

Читайте також: Луцька «Волинь» поступилася «Динамо» на зборах в Туреччині

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024