Нагородили найкращих гравців мініфутбольної першості Острожчини

Нагородили найкращих гравців мініфутбольної першості Острожчини

04 Квітня 2021, 17:15

У неділю, 4 квітня, зіграли завершальні матчі ХІ відкритого турніру Острозької громади з мініфутболу.

Чемпіонами змагань став ФК «Кунів» із Хмельниччини, срібло здобув представник громади-організатора ФК «Острог», бронзу – ФК «Здовбиця» зі Здолбунівщини.

Детальніше про перебіг матчів читайте тут: Чемпіонський камбек «Кунева», несподіваний тріумф Здовбиці: підсумки мініфутбольної першості Острожчини.

Після свистка, що сигналізував про завершення фіналу, організатори й гості провели нагородження команд-призерів і вручили відзнаки в індивідуальних номінаціях.

Участь в урочистостях узяли голова Острозької міської територіальної громади Юрій Ягодка, начальниця відділу з питань молоді і спорту виконкому Острозької міськради Анастасія Штундер, очільник Острозької районної асоціації футболу Валентин Стрілець, судді й організатори Дмитро Білюк і Володимир Озімковський.

Від оргкомітету вітав учасників, дякував уболівальникам та друзям турніру Дмитро Білюк.

«Не вперше на цьому майданчику проводять і товариські, і офіційні ігри. Приємно, що в будь-яку погоду ви готові грати, показувати такі захопливі матчі, у яких, що важливо, перемагає дружба. Приємно, що до нас завітали гості з Хмельницької області, зі Здолбунівщини. Дякую вам! І нових перемог!» – відгукнувся про турнір очільник громади Юрій Ягодка.


 

Найкращим воротарем турніру визнали Сергія Фролова (ФК «Здовбиця»). Титул «Найкращий захисник» завоював Тарас Прислуцький (ФК «Кунів). Найкращим нападником став Олександр Чутченко з ФК «Острог». А звання найкращого гравця турніру завоював представник команди-чемпіона Володимир Сондак.

Як найдосвідченіший гравець турніру відзнаку отримав Андрій Паршиков, який виступав за ФК «Грем’яче». Нагороду наймолодшого гравця отримав Микола Чміль із Розважа.

Чемпіони й призери турніру отримали кубки та медалі різного ґатунку.