«Хочу щоб наші вихованці в майбутньому були великими гравцями»,– тренер ФК Любарт Junior Олександр Лисенко

07 Березня 2020, 16:03
2027

Завершився Чемпіонат України U-11 (2009 р.н. і молодші),в якому наші чемпіони ФК Любарт Junior здобули бронзу.

Фінальна частина якого проходила з 24 по 28 лютого 2020 року в селі Білозір`я, Черкаської області. Про це йдеться на сторінці ФК Любарт Junior у Facebook.

Кожен успіх неможливий без командної підтримки і авжеж, найкращого та сильного тренера!.

Олександр Лисенко – тренер ФК Любарт Junior поділився цікавими моментами чемпіонату і планами на майбутнє.

– Олександре, розкажи свої враженн від фіналу чемпіонату:

– Враження тільки позитивні, адже зібрались найсильніші команди і діти України цієї вікової категорії. Дуже порадував той факт, що 4 команди з Західної конференції, які вийшли в фінальну частину, потрапили до вісімки кращих команд країни, що свідчить про високий рівень дитячого футзалу саме на Західній Україні.

В нашому активі за 6 матчів фінальної частини 27 забитих м’ячів, пропустили 5.

Лише в одному матчі було дуже важко – це півфінальний матч з майбутніми переможцями ЧУ командою ДЮСШ-25 Київ, де суперник дуже добре «вивчив» наші сильні сторони та «підловив» на власних помилках.

Надзвичайно приємно було чути слова похвали і компліменти від тренерів, гравців, вболівальників, організаторів, коментатора за нашу команду: стиль гри, комбінації, голи і тд, що підтверджує наш рух у правильному напрямку.

Самі дітки отримали в першу чергу нереальні позитивні емоції та колосальний досвід гри на найвищому рівні своєї вікової категорії.

Хочеться подякувати своїм гравцям за розуміння, увагу, прислухання до підсказу й порад, жагу до перемоги та самовіддачу. Окремо хочеться виділити батьків наших чемпіонів, які постійно на виїздах, завжди з командою, підтримують та допомагають, створюють всі необхідні умови для своїх дітей. Дякую менеджеру ФК Любарт Діма Пасічник за допомогу в участі у чемпіонаті України й всім вболівальникам і людям, які підтримували й раділи за нас на протязі всього сезону.

Читайте також: Футзальний клуб «Любарт» на виїзді розписав нічию з «Галицькою здобою»

– Що найбльше запамяталось?

– Цікавим моментом запам'ятався той факт, що після одного з забитих голів наші футболісти підбігли до камери і під ігровою футболкою продемонстрували футболку з надписом «Макс, чекаємо твого відновлення й повернення в команду», що був присвячений одному з наших лідерів команди - травмованому Максу Мирончуку. Це говорить про дуже хорошу дружбу між дітьми та найкращим командним духом в колективі.

– Які плани ставиш для себе і своєї команди?

– Плани – рухатись тільки вперед, грати, здобувати досвід, постійно рости й розвиватись, ставити й досягати нових цілей аби наші вихованці в майбутньому радували око всіх вболівальників України й були справжніми чемпіонами і великими гравцями.

Хочеться відмітити, що Комітетом ДЮФ АФУ були нагороджені кращі гравці команд та найкращі гравці всього Чемпіонату України

В номінації «Кращий гравець команди» нагороду отримали Шумчук Євген та Цап Богдан, Гайдучик Максим став кращим гравцем атакувального плану чемпіонату.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
26.03.2024