«Коали на дотик, як валянок»: у Луцьку відбулась гутірка з Майєю Москвич

19 Листопада 2018, 21:15
Майя Москвич 1656
Майя Москвич

У Луцьку відбулась «Файна гутірка» з учасницею «Ігор нескорених» Майєю Москвич, яка привезла додому зі змагань дві золоті медалі.

Кількадесят шанувальників зібрались надвечір у понеділок, 19 листопада, у магазині спортивного спорядження «Альпініст». Усі вони прийшли послухати про «Ігри нескорених», Австралію та принца Гаррі.

Журналісти видання Район.Луцьк відібрали для вас найцікавіші цитати.

***

«Війна змінила мене, зламала. Але я не розповідала про свій внутрішній стан усім навколо»

***

«Ігри нескорених» у певній мірі були медіа-проектом. Ми навіть підписували контракт. З одного боку — це можливість реабілітації воїнам, з іншого — ми були змушені постійно і скрізь про себе розказувати, відкрито спілкуватись із журналістами і так далі»

***

«Invictus» («нескорені», - англ.) це сім'я воїнів, ветеранів. Я пам'ятаю, як про це казав принц Гаррі: після Другої світової війни поранені були на задвірках суспільства. А «Invictus» — це нове покоління воїнів, нескорених. Вони мають продовжувати активно жити»

***
«На зборах було дуже важко. Ми лягали далеко за 11 годину ночі, жахливо втомлені»

***

«Трапився парадокс: між тренувальними зборами я забула, як це — стріляти з лука»

***

«Я вистрілила першу серію, була не задоволена собою. Але потім побачила, що суперниця навіть у мішень не попала»

***

«Якось нас запросили на приватну вечірку з принцом Гаррі. Привели, поставили і сказали не рухатись. Пояснили, що він до кожного підійде поговорити, а якщо ні, то бігти за ним слідом не треба. І тут він підходить до мене, тисне руку. Я хотіла щось сказати, але в той момент усі слова англійською просто вилетіли з голови»

***

«Ті коали на дотик, як валянок. А кенгуру, як наші кози»

***

«Ми в голові у себе не готові до проведення «Ігор нескорених» в Україні»

***

«За 5 років після Революції Гідності українці виросли, подорослішали. Ми перестали уникати складних ситуацій. Тепер важливо, щоб ми не звернули з цього шляху»

***

«В 19 років я балотувалась у депутати. У мене навіть округ був, я реально ходила від дверей до дверей і просила, щоб за мене проголосували. Тоді мене не вибрали. Нехай тепер шкодують (сміється). Але у політику я більше не хочу»

***

Читати також: У Луцьку з «Ігор Нескорених» зустрінуть Майю Москвич

Нагадаємо, що  Майя Москвич займається стрільбою з лука з березня 2018 року. У жовтні Майя стала єдиною жінкою у національній збірній на «Іграх Нескорених». Зі змагань вона привезла командне та персональне золото в стрільбі з луку.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024