У Клесівській громаді провели спортивне свято «Олімпійський день»

03 Червня 2023, 12:46
На Сарненщині провели спортивне свято «Олімпійський день» 484
На Сарненщині провели спортивне свято «Олімпійський день»

Спортивне свято «Олімпійський день» завітало до Клесівської територіальної громади. Участь у заході взяло чотири десятки внутрішньо переміщених осіб, дітей та їхніх батьків.

Розпочалися активності в Клесові символічним олімпійським забігом. Успішно подолавши бігову дистанцію, діти поділилися на команди, адже далі на них вже очікував Фестиваль естафет від працівників комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради. Перед учасниками стояло завдання за найменший час і без порушень, які додають штрафні секунди,  пройти  випробовування у п’яти командних естафетах.

Також відбулися й індивідуальні змагання, до яких могли долучитись і батьки юних спортсменів. Обертання обруча, стрибки через скакалку та набивання тенісного м’яча впродовж однієї хвилини підкорилися як дорослим, так і дітям.

Крім позитивних емоцій, учасники отримали подарунки від організаторів – Благодійного фонду «Рокада» (Рівне) та Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024