Жіноча команда «Вереса» завершила чемпіонат перемогою над «Динамо»

28 Травня 2023, 09:40
Жіноча команда «Вереса» завершила чемпіонат перемогою над «Динамо» 609
Жіноча команда «Вереса» завершила чемпіонат перемогою над «Динамо»

Жіноча команда НК «Верес» (Рівне) здобула вольову перемогу над киянками з «Динамо».

Матч завершального туру відбувся в суботу, 27 травня, у Млинові. Гра завершилася з рахунком 2:1. Про це інформує пресслужба рівня.

Рівнянки пропустили в дебюті гри. Уродженка Острожчини Ганна Мирончук віддала передачу у вільну зону на Вікторію Мироненко, яка метрів із дванадцяти безперешкодно пробила повз Світлану Снігур.

Утім, команда Олени Рудої швидко відігралися. Гості сфолили проти Вікторії Лавренюк. І Тетяна Тріль ідеально виконала штрафний удар – метрів з двадцяти, без шансів для голкіперки.

Після стандарту «червоно-чорні» забили і вдруге. Вже по перерві Тетяна Тріль виконала подачу з правого флангу, а Наталія Корнацька головою пробила у ближній кут – 2:1.

Для рівнянок ця перемога стала шостою у чемпіонаті. І завдяки поразці «Маріуполя» у паралельному матчі «Верес» фінішує восьмим у турнірній таблиці Вищої ліги чемпіонату України серед жіночих команд.

Чемпіонами сезону 2022-2023 стали футболістки полтавської «Ворскли». Срібні медалі здобув криворізький «Кривбас». Бронзу – ковалівський «Колос».

Тетяна Тріль стала найрезультативнішою футболісткою «Вереса» у чемпіонаті. У 16 зіграних матчах вона забила 10 м'ячів.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024