«Старий Луцьк-Університет» не зуміг перемогти в останньому матчі сезону

09 Квітня 2023, 10:25
«Старий Луцьк-Університет» не зуміг перемогти в останньому матчі сезону 357
«Старий Луцьк-Університет» не зуміг перемогти в останньому матчі сезону

Старт матчу в луцької команди проти «Говерли-Прикарпаття» не вийшов. Вистачало помилок в нападі, та й в захисті супернику дозволяли надто багато. 

За рахунку 2-10 Володимир Журжій взяв тайм-аут. Про це інформують на сайті клубу.

«Старий Луцьк-Університет» скоротив відставання, але двічі в проході забив Старцев. Бедлінському судді виписали третій фол. Відразу сім очок за чверть заробив Коровяков, однак десятихвилинка була за командою з Івано-Франківська – 17-22.

Зі старту другої чверті господарі майданчика збільшили перевагу до +10. Коровяков влучив здалеку, проте тим же відповів Старцев.  «Говерла» реалізувала низку атак з трьохсекундної зони. Зрештою, на велику перерву команди пішли за десятиочкової переваги підопічних Євгена Мурзіна – 31:41.

На старті третьої чверті четвертий, а згодом і п’ятий фол отримав Бедлінський. Коровяков, Марків та Панфілов влучили «трьохи». Лучани скоротили відставання до 2 очок, але двічі не схибив Чугунов. Марків вдало і результативно увійшов в гру, а волиняни зуміли захопити мінімальне лідерство перед останньою чвертю 53:52.

Коцько та Коровяков також не дограли матч через перебір фолів. Старцев раз за разом виходив на лінію для виконання штрафних. В останній десятихвилинці в наших хлопців вистачало помилок. 

«Говерла-Прикарпаття» зуміла відірватися в рахунку, однак лучани боролися до останнього і були на відстані влучного дальнього кидка від суперника. Втім – не вийшло.  «Говерла» все ж зуміла перемогти з рахунком 64:69. В «Старого Луцька-Університету» найрезультативнішим став Євген Коровяков (15 очок та 8 підбирань).

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024