Юнаки «Вереса» розгромили «Кривбас» у домашньому матчі

31 Березня 2023, 19:09
Юнаки «Вереса» розгромили «Кривбас» у домашньому матчі 777
Юнаки «Вереса» розгромили «Кривбас» у домашньому матчі

У 19 турі юнацького чемпіонату України з футболу «Вереса» розгромили «Кривбас».

У грі, що відбулася на полях навчально-тренувальної бази «Вереса» юнаки «вовків» розгромили однолітків із рахунком 5:1. Про це інформують на офіційному сайті «Вереса».

На 16 хв. Дмитро Годя виконав подачу кутового з лівого флангу, гості відбилися, але першим на підборі був Орест Лепський, який із шістнадцяти метрів невідпорним ударом зняв павутинку з дев‘ятки воріт Кривбасу – 1:0.

До перерви команда Олега Шандрука забила вдруге. Спершу голкіпер гостей дивом зреагував на удар Святослава Зайка. Але рівняни продовжили атаку другим темпом і все той же Зайко ударом головою замкнув передачу партнера з правого флангу – 2:0.

Одразу по перерві у нокдаун гостей відправив Дмитро Годя. Володимир Вілівальд рукою перервав передачу Романа Ковалюка у власному штрафному майданчику. А Дмитро Годя реалізував пенальті.

Згодом криворіжці помилилися, втративши м‘яча на чужій половині поля. Ігор Ромасюк однією передачею вивів Ігоря Вороб‘яка на побачення з воротарем Кривбасу і це – 4:0!

Кульмінацією гри став гол центрального оборонця Олександра Савчука. Він сам поборовся за м‘яч у центрі поля, обігрався у дотик з партнером, вискочив на рандеву із Владиславом Рябенком і з другої спроби пробив точно – 5:0.

Гості забили гол  престижу вже у компенсований час. 5:1. Це третя перемога молодіжки рівненського «Вереса» в останніх п‘яти матчах.

Нагадаємо: у суботу, 1 квітня, «Верес» прийме «Кривбас» на «Авангарді».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024