Екс-тренер луцької «Волині» розкритикував гру збірної України проти Англії

28 Березня 2023, 10:29
Екс-тренер луцької «Волині» розкритикував гру збірної України проти Англії 376
Екс-тренер луцької «Волині» розкритикував гру збірної України проти Англії

Поразка збірної України проти Англії у відборі на чемпіонат Європи 2024 зумовлена відсутністю бажання перемогти.

Про це розповів Мирон  Маркевич espresso.tv.

Тренер зазначив, що був здивований відсутністю боротьби у матчі такого рівня, адже українці отримали лише одну жовту картку, що свідчить про небажання щось змінити, коли поступаєшся у рахунку.

«Одразу по очах видно, коли футболісти виходять на поле, що вони сьогодні будуть битися за кожен м’яч. А тут навіть по телевізору дивишся – вони усі вийшли приречені. Ніякої боротьби, одна картка за гру, одна! Де таке в футболі є? Програйте, але щоб усі побиті пішли з поля» – обурено розповів Маркевич.

«З такою командою треба дуже багато бігати та не давати грати. З такими командами стоячи нічого ти не зробиш. Англійці навіть не напружувалися сильно, Я чекав зовсім іншого. За рахунку 0:2 десь треба було характер виявити. Але якщо жодного удару за гру – важко на щось розраховувати» - додав тренер.

Також Маркевич зауважив дивне рішення призначити виконуючим обов’язки головного тренера Руслана Ротаня, який, окрім роботи у національній збірній, працює на двох посадах, очолюючи молодіжну збірну України та «Олександрію».

«На грі мав бути головний тренер, а не виконувач обов’язків» - зазначив Маркевич.

Тренер категорично виступив проти поєднання роботи у клубі та збірній, а також розповів про майбутнього тренера для збірної України.

«Реброва вже чекають третій рік. Приїде «месія» та врятує український футбол. То нехай скаже: «Я влітку точно приймаю збірну України!». Поки що я такого не чув. Я не хочу бути тренером збірної України, півтора роки тому це було актуально, зараз ні» – розповів тренер.

Нагажаємо, що з 1984-го по 1987-й рік, а також у сезоні 1991/1992, Мирон Маркевич очолював луцьку «Волинь».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024