Жіноча команда «Вереса» програла у Вищій лізі чемпіонату України

23 Березня 2023, 10:37
Жіноча команда «Вереса» програла у Вищій лізі чемпіонату України 339
Жіноча команда «Вереса» програла у Вищій лізі чемпіонату України

Футболістки «Вересе» поступились суперницям із «ЕСМ-Поділля» у поєдинку сусідів по турнірній таблиці Вищої ліги чемпіонату України з жіночого футболу.

Про це Спорту на Районі відомо із сайту Жіночого футболу УАФ.

Матч перенесеного 10-го туру Вищої жіночої ліги України відбувся у Рівному 22 березня 2023 року.

У поєдинку зустрічалися дев’ята та десята команди чемпіонату, до початку гри вище розташовувались саме футболістки народного клубу, проте після фінального свистка турнірне становище змінилося.

Попри те, що активніше атакували на старті поєдинку рівненчанки, але забити їм не вдалося.

Після 10-ї хвилини кілька гольових моментів мали гості поєдинку, проте кравчиням «Вереса» пощастило, що рахунок відкрито не було.

Подальші хвилини матч вирівнявся, хоча більше нагод для взяття воріт було саме у представниць Вінниці. Яскравим прикладом цьому слугує серія кутових біля воріт футболісток народного клубу, які дивом не завершилися голом.

Проте, уже у наступній атаці взяття воріт відбулося, коли після демонстрації дриблінгу біля лицевої лінії, вінничанки вийшли у лідери матчу.

Після забитого голу головні події поєдинку в найближчі кілька хвилин проходили на половині поля Рівненського клубу, що призвело до подвоєння переваго гостей на 31-й хвилині – 0:2.

Ускладнило становище рівненського клубу вилучення, яке наприкінці першого тайму отримала капітанка Тетяна Тріль за розмови.

У другому таймі забитих голів у матчі не було, а найнебезпечніші моменти біля воріт обох команд відбувались після стандартних положень.

Підсумковий рахунок – 0:2.

Футболістки «Вереса» після відновлення чемпіонату у весняній частині не лише не перемагали, але й не здобували залікових очок та не відзначались у воротах суперниць.  

У турнірній таблиці рівненчанки знаходяться на 10-й сходинці, маючи в активі дев’ять залікових пунктів.   

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024