Відбувся чемпіонат Волині з боулінгу серед осіб з порушеннями слуху

19 Березня 2023, 11:19
У РЦ «Промінь» провели чемпіонат Волині з боулінгу серед осіб з порушеннями слуху. 1027
У РЦ «Промінь» провели чемпіонат Волині з боулінгу серед осіб з порушеннями слуху.

У РЦ «Промінь» провели чемпіонат Волині з боулінгу серед осіб з порушеннями слуху.

40 учасників змагалися за призові місця і демонстрували свої навички з боулінгу. Про це інформують у волинському Інваспорті.

Своє вітальне слово висловив директор Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи для осіб з інвалідністю Андрій Рожок:

«Приємно бачити нові обличчя, нових людей. Ви прийшли із сім'ями, показуєте діткам приклад як корисно проводити своє дозвілля. Тож запрошуємо вас у нашу школу, де ми будемо готувати наступне покоління успішних спортсменів. Зробимо все можливе, щоб діти знайшли себе у майбутньому, і не лише в аматорському спорті, але й у вищих змаганнях».
Про важливість підтримувати свою фізичну форму нагадав начальник Управління у справах молоді та спорту Волинської ОДА Олександр Хвіщук:
«Дякуємо, що активно берете участь у спортивному житті міста, області. Незважаючи на такі складні часи, ми згуртовуємося і маємо можливість проводити змагання таких рівнів. Спорт, будь-яка рухова активність - це здоров'я і життя, вияв нашої сили і непереможності, яку ви демонструєте. Здорова нація - це спортивна нація переможців».

Начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт", депутат обласної ради Віктор Галан-Влащук наголосив:

Головне займайтеся спортом, а ми завжди будемо старатися зробити максимальну доступність, щоб ви могли вибрати будь-який його вид. Сьогодні ми бачимо серед учасників і наших діючих лідируючих спортсменів, тож розвивайтеся у цьому. Адже спорт - це сила, незламний дух та згуртованість».

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024