У Тараканівській громаді провели «Розминку від чемпіона» з Яною Тернюк

18 Березня 2023, 14:35
У Тараканівській громаді провели «Розминку від чемпіона» з Яною Тернюк ФОТО 561
У Тараканівській громаді провели «Розминку від чемпіона» з Яною Тернюк

Черговий тур обласного спортивно-масового заходу «Розминка від чемпіона» відбувся у Птицькій гімназії, що в Тараканівській громаді на Дубенщині.

Урок фізкультури для тутешніх школярів провела майстер спорту України з сумо, кандидат у майстри спорту з вільної боротьби Яна Тернюк. Спортсменка всіляко намагалася передати учням свої навички та вміння. Вона цікаво розповідала про особливості тренувань, свою участь у змаганнях. Водночас спортсменка зауважила, що для того, щоб досягти високих результатів, необхідно наполегливо та системно працювати. А найскладніші елементи доводиться відпрацьовувати впродовж років.

Досхочу поспілкувавшись зі спортсменкою, діти взяли участь в інтелектуальному конкурсі «Олімпійська вікторина», де кращі знавці олімпійського спорту отримали подарунки. Після цього чемпіонка провела для дітвори розминку, яку всі виконували дуже старанно. Закінчивши розминатися, школярі отримали майстер-клас від Яни. Учні були захоплені спортивними елементами, які вона їм продемонструвала. 

Найсміливіші хлопці та дівчата спробували свої сили, вступивши в імпровізовані поєдинки з титулованою спортсменкою. Вони швидко знайшли спільну мову з гостею, яка охоче дала їм кілька практичних порад і показала ряд вправ, які вона застосовує для досягнення високих результатів. 

Спортсменка також вручила призи від Відділення Національного олімпійського комітету у Рівненській області переможцям конкурсу малюнка на спортивну тематику, який пройшов у школі з нагоди «Розминки від чемпіона». Всім учасникам заходу дісталися сувеніри від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024