«Ладомир» отримає технічну перемогу, а «Легіон-Університет» гратиме проти кривдників із Черкас

09 Березня 2023, 15:22
«Ладомир» отримає технічну перемогу, а «Легіон-Університет» гратиме проти кривдників із Черкас 275
«Ладомир» отримає технічну перемогу, а «Легіон-Університет» гратиме проти кривдників із Черкас

У 6-му турі команди Волині, які представляють край у жіночій Вищій лізі України з футзалу, згідно регламенту, повинні були проводити свої поєдинки у рідних стінах проти представників Вінницької області та Черкас.

Про це повідомляє офіційний сайт Асоціації фут залу України.

Лідер турнірної таблиці «Ладомир» повинен був у матчі чергового туру зустрітись із суперником із Вінничини, проте гості повідомили про відмову від гри, відтак отримали технічну поразку.

Варто зазначити, що це не перший випадок, коли представник Вищої ліги відмовляється їхати на виїзний матч, таку ж ситуацію можна було спостерігати у 3-му та 4-му турах, останніми на гостьову гру не з’явились футзалістки «Легіон-Університет», відмовившись їхати до Полтавщини.

Надалі мова піде саме про луцький клуб, який 10 березня у спорткомплексі Волинського національного університету протистоятиме МСК «Дніпро» із Черкас, стартовий свисток пролунає о 14:00.

Лучанки та черкащанки, станом на сьогоднішній день, посідають дві останні сходинки у турнірній таблиці, маючи у активі лише по три залікових пункти, тому гра буде, як кажуть, за шість очок.

Доречі, єдина перемога футзалісток МСК «Дніпро» була саме над представниками «Легіон-Університет», коли лучанки у другому турі гостювали у Черкасах та програли із рахунком 7:4, незважаючи на те, що по ходу зустрічі перемагали 1:3.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024