«Любарт» U-12 перемагає на груповому етапі Чемпіонату України

08 Березня 2023, 12:07
«Любарт» U-12 перемагає на груповому етапі Чемпіонату України 460
«Любарт» U-12 перемагає на груповому етапі Чемпіонату України

ФК «Любарт»  U-12 обіграв однолітків із ДЮСШ міста Синельникове Дніпропетровської області та Овруча Житомирської області, відтак виграли свою групу на Чемпіонаті України з футзалу.

Про це інформує Фейсбук сторінка ДЮФК «Любарт». 

У вівторок, 7 березня, ДЮФК «Любарт» U-12 розпочав виступи в рамках Чемпіонату України з футзалу.

Після золотих нагород від U-9 і U-14, а також бронзи U-11, підопічні Олександра Лисенка були вмотивованими позитивно продовжити неймовірну статистику «князівської» школи.

В першому матчі лучани зійшлися з ДЮСШ Овруч. Відразу наші хлопці взяли справу у свої ноги, швидко відкривши лік голам. Відзначився Арсен Дубовик. Згодом Даніїл Мрочко перевагу подвоїв, а наприкінці тайму Владислав Мартинюк довів рахунок до розгромного - 3:0.

В другій половині «лицарі» продовжили контролювати хід подій на паркеті, майже миттєво засвітивши на табло 4:0. Забив Лук’ян Поліщук. Після цього здалося, що хлопчикам з Овруча ловити вже нічого, але вони «вперлися» і відставання скоротили - 1:4. Щоправда, на цьому їхні потуги завершилася, оскільки «Любарт» відповів «двієчкою» від Мрочка та Дубовика, остаточно відправивши Овруч в «нокаут» - 6:1!

В матчі за перше місце групи А «Любарт» зійшовся з ДЮСШ Синельникове. Перші хвилини пройшли під помірним тиском нашого суперника, але рахунок відкрили саме ми, провівши успішну контратаку. Відзначився Даніїл Мрочко - 1:0.

Витримавши ще один натиск, прикрашений трьома підряд сейвами Тимофія Бегаля, «князі» знову перехопили ініціативу та подвоїли перевагу. Гол забив Матвій Дигалевич - 2:0.

На початку другого тайму стався провал. Підопічні Лисенка допустили прикру помилку і Синельникове відставання скоротило - 1:2. До кінця матчу забивати могли обидві команди, але цифри на табло втрималися і «Любарт» переміг.В 1/4 фіналу луцька команда зустрінеться із «ДЮСШ - ФА Костопіль» міста Костопіль Рівненської області, матч відбудеться 8 березня 2023 року.

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024