Кардинал-Рівнестандарт здобуває перемогу на останніх хвилинах

03 Березня 2023, 14:12
Кардинал-Рівнестандарт здобуває перемогу на останніх хвилинах 319
Кардинал-Рівнестандарт здобуває перемогу на останніх хвилинах

«Кардинал-Рівнестандарт» здобуває вольову перемогу над аутсайдером чемпіонату за півтори хвилини до фінального свистка.

Про це Спорт на Районі відомо із сайту Асоціації футзалу України. 

Перенесений поєдинок третього туру проти «Рятувальника» рівняни зігрли 3 березня 2023 року проти одного із аутсайдерів чемпіонату. 

Виїздний матч, попри турніну різницю між суперниками, дався клубу із Рівного доволі складно, відтак уже на третій хвилині, після кількох атак на ворота «Кардинала», господарі відкрили рахунок. 

Пропущений гол дещо розізлив рівенчан, отож небезпечні моменти почали з'являтись і біля воріт сумчан. Паритет на табло відновився вже на восьмій хвилині зустрічі, коли після розіграшу кутового м'яч у ворота поклав Олександр Бондар

Надалі поєдинок проходив без істотної переваги будь-якої із сторін, проте варто відзначити, що гострішими були в атаці саме гомподарі, чого лише вартий момент, коли менш ніж за три хвилини до закінчення матчу гравець «Рятувальника» не реалізував вихід один на один. 

Здавалося, що матч іде до логічного завершення, відтак сумчани вперше зіграють у нічию, але за півтори хвилини до казінчення поєдинку, після розіграшу чергового ауту біля воріт суперника,  результативним виявився удар з розвороту у 180о від Сергія Кравчука.

У заключні 90 хвилин господарі намагалися врятувати ситуація, навіть взяли тайм-аут для цього, проте нічого, окрім гострих контратак суперника, у них не вийшло. 

Фінальний рахунок: 1:2

Нагадаємо, що 4 березня 2023 рівненський клуб зіграє ще один перенесений матч проти МСК «Харків», поєдинок також відбудеться у спроткомплексі Сумського державного університету.  

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024