Представники Рівненщини стали призерами чемпіонату України з греко-римської боротьби

28 Лютого 2023, 09:39
Учасники змагань 855
Учасники змагань

В Тернополі проходив чемпіонат України з боротьби греко-римської серед кадетів 2006-2007 років народження. 

Саме ці змагання були відбором для участі збірної команди України у чемпіонаті Європи, що відбудеться у червні. Про це інформують у Федерації спортивної боротьби Костопільщини.

В змаганнях взяли участь представники спортивних клубів, спортивних шкіл зі всієї України, а це 215 учасників, серед яких були чемпіони та призери чемпіонатів Європи, світу.

Збірну команду Рівненщини представляли юні борці з міст Рівне, Сарни, Березне, Костопіль та Вараш.

Саме представник з Вараша Євген Піший став чемпіоном України у ваговій категорії до 110 кілограмів, відібрався для участі у чемпіонаті Європи та виконав норматив майстра спорту України (тренер чемпіона Сергій Мартинюк).

Срібним призером чемпіонату України став рівнянин Владислав Солодчук у ваговій категорії до 80 кілограмів (тренер Михайло Литвинчук та Ігор Скалига). 

Бронзовими призерами стали рівнянин Нікіта Жижко у ваговій категорії до 65 кг. (тренер Михайло Литвинчук та Ігор Скалига) та представник .Вараша й Костополя Григорій Якубишин вагова категорія до 80 кг. (тренер Володимир Веселовський та Іван Ладоненко).

П'яті місця посіли:

Тарас Жук в/к до 48 кг. м.Рівне (тренер Михайло Литвинчук та В'ячеслав Петришин), Владислав Рачковський в/к до 60 кг. м.Березне (тренер Віктор Лазарець), Владислав Кіба в/к до 110кг. м.Костопіль (тренер Євген Кичан та Іван Ладоненко).

7 місце посів Станіслав Петрина в/к до 71 кг. м.Рівне (тренер Михайло Литвинчук та В’ячеслав Петришин).

8 місце посів Марко Михавко в/к до 45 кг. м.Березне (тренер Віктор Лазарець), та Костянтин Мінчук в/к до 60 кг. м.Сарни-Костопіль (тренер Павло Белаш та Іван Ладоненко).

🥈Збірна команда Рівненщини посіла друге загальнокомандне місце серед збірних команд України ( старший тренер Віктор Лазарець).

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024