«Не вистачило віри в свої сили»: Олександр Бондар про поразку від Урагана

12 Лютого 2023, 11:32
Олександр Бондар 353
Олександр Бондар

Головний тренер команди «Кардинал Рівнестандарт» Олександр Бондар поділився враженнями від гри підопічних у матчі з «Ураганом».

Про це інформують на клубному сайті.

«Напевно, не вистачило віри у власні сили. Гра нам давалася. Були реальні шанси зачепитися, якщо не за перемогу – то за нічию точно. Знову пропустили незрозумілі голи. Цілий тиждень розбирали комбінації зі стандартами. Передача під удар – це найпростіше. Але ми цей м’яч пропустили. Потім ще один необов’язковий гол був.

В перерві домовлялися не форсувати подій, чекати моменту. Але вже в першій зміні пішли в пресинг і пропустили втретє. Суперник такого класу ці всі помилки використовує.

Для мене ця гра теж стане уроком. Мабуть, не потрібно було змінювати тактику гри на другий тайм», – йдеться в повідомленні.

Як зауважив тренер, ніби, й зуміли повернутися в гру, забили вдруге, в суперника 5 фолів – просив грати агресивніше. І знову – йдем вперед, пропускаємо контратаку. Закономірна перемога «Урагану».

Третя поспіль поразка. Всі засмучені. Але без поразок нема перемог. Треба підіймати голову, робити висновки, працювати на тренуваннях і йти далі.

«У другому матчі поспіль ми мусимо переформатовувати четвірки. Минулу гру через дискваліфікацію пропускав Михайло Волянюк, сьогодні з цієї ж причини не грав Сергій Кравчук. Тим не менше, гра вдавалася нам. Пробуємо різні варіанти. Це шанс проявити себе молодим гравцям. Бо просто так, без роботи на тренуваннях їм шансу у грі ніхто не дасть.

Зараз одразу п’ятеро наших гравців поїдуть до збірної. Тренувальний процес ламається, команда розбалансована. Зараз з цієї причини збираємося просити про перенесення гри наступного туру з «Соколом». Не знаємо, як відповість АФУ. В нас і без цього багато перенесених матчів і розуміємо, що потім доведеться що два дні грати. Але іншого виходу нема. Такі реалії», – підсумував тренер.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024