Унікальна система зарплат, «Верес-2» і подальші народні відбори: Надєїн про життя рівненського клубу

07 Лютого 2023, 16:10
Іван Надєїн розповів про життя рівненського "Вереса" 1793
Іван Надєїн розповів про життя рівненського "Вереса"

Президент НК «Верес» Іван Надєїн відверто розповів про рівненський клуб та український футбол.

Розмова відбулася в подкасті на YouTube-каналі «Брутальний футбол».

«У нас є вибір. Хочеш мати високу премію і низьку зарплату – ти заробиш більше, ніж маючи трішки більшу ставку, але стандартну премію», – пояснив індивідуальний підхід до підписання контрактів та ситуацію із зарплатами президент клубу.

За словами президента, таку схему зі зарплатою придумали саме у народному клубі. Тож це унікальна система спеціально для «вовків».

Також Надєїн заявив, що наглядова рада схвалила підвищення зарплати футболістам і тренерському штабу на 30%.

З-поміж іншого Іван Надєїн поділився амбіціями, щодо створення клубу «Верес-2», котрий планують влітку заявити до Другої ліги України. Команда складатиметься з футболістів, які не потрапляють до основи рівненського клубу та гравців, що пройшли нещодавній «народний відбір» у клубі. До слова, практика відкритих відборів у «Вересі» планується проводитись регулярно.

Читайте також: Рівненський «Верес» підписав «народних» футболістів: хто вони

Ця розмова просто не могла не зачепити найскандальнішу тему українського футболу в поточному сезоні УПЛ – про телевізійні права.

«П’ять клубів зруйнували УПЛ, бо сьогодні рішення УПЛ, як виявилося, можна не реалізовувати. Ми прийняли рішення, згідно статуту, більшістю голосів. Телепул має бути організований, це всім потрібно» – зазначив Надєїн.  

Під час розмови президент рівненського клубу запропонував реформу в футбольному арбітражі для покращення рівня суддівства.

«Оцінка суддів має бути публічною, щоб був рейтинг арбітрів, тоді буде в нас порядок із арбітражем» – шокував заявою президент НК «Верес».  

Наприкінці розмови Іван Надєїн розповів про співпрацю «Вереса» з футболістом-блогером Дмитром Поворознюком та великий медійний вплив його роботи в сфері популяризації рівненського клубу в країні. 

Читайте також: Блогер-футболіст Дмитро Поворознюк отримав відзнаку від Української асоціації футболу

Роман МЕЛИМУКА

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024