«Минай» у Туреччині поступився у грі з «Сараєво»

06 Лютого 2023, 13:20
Гра 792
Гра

У турецькій Аланії закарпатці провели вже три спаринги з трьома різними результатами. 

Про це інформують на сайті клубу.

Спочатку була нічия зі «Спартаком» із Варни, згодом вольова перемога над «Бухарою», а вчора минайці поступились боснійському «Сараєво».

Минай – Сараєво (Боснія і Герцеговина) – 1:2.

Голи: 1:0 Твердохліб, 36, 1:1 Раміч, 77, 1:2 К’єремех, 82.

Минай: Бандура, Рогозинський, Нємчанінов, Горін, Гончар, Воробчак, Гечев, Байдал, Вітенчук, Твердохліб, Вишневський.

Минайці вдало провели першу частину матчу. Контролювали м’яч, швидко переходили з оборони в атаку та гостро розігрували стандарти. Як результат саме команда Володимира Шарана відкрила рахунок. Після подачі з лівого флангу Єгор Твердохліб підхопив м’яч та з району 11-метрової позначки прошив воротаря.

Відкрити рахунок цілком могли і боснійці. На перших хвилинах арбітр скасував гол «Сараєво» через гру рукою нападника у воротарській минайців. А згодом суддя назначив 11-метровий у ворота нашої команди, але Олександр Бандура не дозволив супернику відзначитись.

Після перерви тренерський штаб провів одразу дев’ять замін. Також на полі з’явився потенційний новачок. Закарпатці провели декілька непоганих атак, але реалізувати свої моменти не змогли. Натомість суперник відзначився двічі. Спочатку Раміч скористався помилкою захисника, а ближче до кінця гри ефектний удар вдався К’єремеху.

У цьому матчі у складі «Минаю» дебютував Михаіл Гечев. Поки що лише у спарингу – чекаємо на дебют півзахисника в офіційних іграх.

2-й тайм: Пеньков, Чуєв, Ю.Кравчук, Трубочкін, Дмитрук, Воробчак, Вітенчук, Паламар, Голуб, Колесник та гравець на перегляді.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024