Волинянин став переможцем чемпіонату України з біатлону

01 Лютого 2023, 09:59
Волинянин став переможцем чемпіонату України з біатлону 675
Волинянин став переможцем чемпіонату України з біатлону

Чемпіонат України з біатлону серед юніорів та юніорок відбувся у Яворові на Львівщині.

Для команди Волині та міста Луцьк старт чемпіонату виявився напрочуд фартовим, адже вже є «золотий дубль» Михайла Хміля. Про це інформують у Департаменті молоді та спорту Луцької міськради.

У першій же гонці (спринт) Михайло нагадав усім, що не даремно є лідером команди. Адже якщо у нашого талановитого біатлоніста «йде стрільба», шанси його суперників зменшуються в рази. Бо ж саме відмінний рух на дистанції, швидкість на лижні – є його фірмовим стилем та знаком якості.

Тож 30 січня, у перший змагальний день, Михайло закономірно вирвав перемогу, ще й зі значною перевагою щодо інших суперників.

А 31 січня відбулась вже гонка переслідування. Захищати здобуте подекуди важче, ніж здобувати. Лідерська позиція вимагає зосередженості та відповідальності, спокою та впевненості. І з цим Михайло справився на всі 100%. Новий день і нова перемога у гонці-переслідуванні Ба більше - переможець вже стартував у новому статусі - Майстра спорту України, який наш біатлоніст отримав по завершенні спринтерської гонки.

На вогневих рубіжах цього разу, щоправда, Михайло припустився дев'яти хиб, але це не завадило нашому біатлоністу, адже перевага на старті та швидкий темп проходження траси – все було на боці Михайла. Вдруге поспіль золото Чемпіонату.

Варто наголосити на ще одній приємній новині - у вчорашньому спринті Аліна Хміль отримала розряд Кандидатки у майстри спорту України.

Після дня відпочинку, у четвер, спортсмени вийдуть на старт індивідуальних гонок. 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024