Старий Луцьк-Університет» не зміг обіграти «Політехніку-Галичину»

30 Січня 2023, 09:41
Старий Луцьк-Університет»  не зміг обіграти «Політехніку-Галичину» 1011
Старий Луцьк-Університет» не зміг обіграти «Політехніку-Галичину»

«Старий Луцьк-Університет» програв львів’янам - команда не змогла обіграти «Політехніку-Галичину».

Про це інформують у Старому Луцьку.

На відміну від попередніх матчів баблу, лучани розпочали гру дуже впевнено. Підопічні Володимира Журжія вигравали боротьбу, а Євген Коровяков був нестримний в атаці. Галичани ж навпаки мали суттєві проблеми з реалізацією. Десятихвилинка завершилася на користь лучан 21:10.
Старт другої чверті луцька команда провалила. Гості скоротили відставання до 4 очок. Передусім, завдяки зусиллям Горобченка. Волиняни не завжди добре розпоряджалися м’ячем, втрачаючи володіння та помиляюся у простих ситуаціях. Горобченко зрівняв рахунок, втім Рудаков та Прозапас всиновити остаточний рахунок за підсумками першої десятихвилинки - 39:33.
Третя чверть у луцької команди не вдалася. Львів’яни спочатку зрівняли рахунок, а згодом і взагалі вийшли вперед. Десь далася взнаки і фізична втома нашої команди. Перед останньою чвертю лідирували гості 48:54.

Ривок 9:0 на старті останньої чверті остаточно закріпив перевагу гостей. Луцькій команді для камбеку не вистачило сил. Фінальна сирена зафіксувала перемогу Львова 82:55. Найрезультативнішим гравцем матчу став Євген Коровяков (21 очко).

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024