«Старий Луцьк-Університет» зіграє проти «Політехніки-Галичини»

29 Січня 2023, 12:33
Гра 415
Гра

Команда Володимира Журжія спробує закінчити домашній бабл на мажорній ноті.

Про це інформують у Старому Луцьку.

«Політехніка-Галичина» – п’ята команда Суперліги Parimatch. Львів’яни мають в своєму доробку 7 перемог при такій же кількості поразок. В першому матчі баблу команда Ярослава Зубрицького дещо сенсаційно, але заслужено перемогла «Київ-Баскет». Вчора ж галичани відпочивали, тому перебувають в хорошому настрої та фізичних кондиціях.

В поєдинку проти «Київ-Баскета» не грав Полюляк, але, здалося, що це додатково мотивувало його одноклубників продемонструвати класну гру. Відзначаємо хорошу форму Горобченка, який встигає і заробляти очки, і вдало асистувати одноклубникам. Є в «Політехніки-Галичини» свої аргументи і під щитами – традиційно стабільно грають Тіщенко та Бережний, гру проти «Київ-Баскета» потужно провів Станішевський.

«Старий Луцьк-Університет» все ще не перемагав у домашніх поєдинках. Підопічні Володимира Журжія в двох попередніх матчах баблу невпевнено розпочинали гру і під час поєдинку наздоганяли суперників. Як в матчі проти «БІПи», так і в грі проти «Прикарпаття-Говерли», господарі майданчика були близькими до камбеку, однак – не вийшло.

Сьогодні лучанам буде не просто. Наша команда ще не перемагала «Політехніку» у рамках Суперліги. Зрештою, три гри за три дні – теж завдання не з легких. Особливо, коли суперник зіграв менше. Втім лучани налаштовані боротися за перемогу. Якщо команда гратиме так, як у другій половині матчу проти «Говерли», надії на позитивний результат будуть не безпідставними.

Суперліга Parimatch, Луцьк, обласна ДЮСШ, 29 січня, 17:00. Трансляція: ХСпорт, Ютуб.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024