«Старий Луцьк-Університет» зіграє проти «Прикарпаття-Говерли»

28 Січня 2023, 11:11
Гра 340
Гра

Команда Володимира Журжія спробує вдруге в сезоні обіграти «Прикарпаття-Говерлу». При цьому, на домашньому майданчику лучани в цьому сезоні ще не перемагали.

Про це інформує Старий Луцьк-Університет.

«Старий Луцьк-Університет» та «Прикарпаття-Говерла» зіграють втретє в сезоні. До цього команди обмінялися перемогами. В останньому матчі, який відбувся 10 січня в Черкасах, перемогу святкували наші хлопці. При цьому, підопічні Володимира Журжія зуміли переломити хід поєдинку і оформити камбек.

Підопічні Євгена Музіна – сусіди по турнірній таблиці волинян. Зауважимо, що баскетболісти з Івано-Франківська мають на 2 перемоги більше. При цьому, бабл в Черкасах для «Прикарпаття-Говерли» був дуже невдалим. Це буде додатковою мотивацією покращити турнірне становище у Луцьку.

Вчорашній ігровий день команда з Івано-Франківська пропускала. До того ж «Черкаським Мавпам» було зараховано технічну поразку, а це означає, що «Говерла» не просто мала більше часу на відпочинок, а й отримала до цього чудовий бонус-подарунок. Як би там не було, але підопічні Євгена Мурзіна налаштовані на позитивний результат дуже серйозно. Сергій Старцев та його одноклубники вже перемагали «Старий Луцьк» на Волині у цьому сезоні і спробують це зробити ще раз.

Наша команда вчора провела виснажливий поєдинок проти «БІПи». Волиняни віддали всі сили, аби здобути позитивний результат, однак камбек так і не вдався. Як би там не було, але пора забувати про вчорашню гру і намагатися перемогти принципового суперника та сусіда у турнірній таблиці сьогодні.

Гра проти «БІПи» непогано вдалася у Прозапаса та Панфілова, традиційно хороший матч провів і Євген Коровяков. В «Старого Луцька-Університету» є своє козирі та сильні сторони, завдяки яким команда Володимира Журжія може здобути позитивний результат. Головне – зробити висновки з вчорашньої поразки, коли лучани дали суперники відчути кидок на периметрі та віддали свій щит.

Суперліга Parimatch, Луцьк, обласна ДЮСШ, 28 січня, 18:00. Трансляція: Ютуб ФБУ.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024