«Старий Луцьк-Університет» не зумів перемогти «БІПу»

28 Січня 2023, 09:50
Гра 341
Гра

Лучани були близькі до «камбеку», але поступилися супернику.

Старт поєдинку був активним та результативним. Про це інформує Старий Луцьк.

В «Старого Луцька» добре виглядав Панфілов, який двічі «вдарив згори» та влучив здалеку. В одеситів полетіли «трьохи»: завдяки цьому команда Пудзерея зуміла вже в першій чверті оформити комфортну перевагу. До того ж волиняни суттєво програвали підбирання: 27-20 на користь суперника.

З початку другої чверті «БІПа» збільшили свій гандикап. Тим не менш, Луцьк намагався відповідати своїми атаками: з середньої дистанції влучив Марків, Прозапас не схибив «трьоху», а Дейна – з-під кільця та лінії штрафних. Волиняни наблизилися до суперника на відстань трьох очок, однак тайм-аут Пудзерея дав результат: номінальні господарі заграли краще і пішли на велику перерву за комфортної переваги 50-40.

Після великої перерви команда Володимира Журжія спробувала збити атакувальний потенціал суперника, заграла жорсткіше і ситуативно захищалася зоною. Це принесло результат, але не відразу: одесити збільшили перевагу у рахунку до 21 очка, проте лучани скоротили відставання – 63:51.

Остання чверть вийшла напрочуд видовищною. «Старий Луцьк» дуже швидко зумів вдвічі скоротити відставання від суперника, декілька важливих «трьох» влучив Прозапас, в проходах забивав Євген Коровяков, однак одесити не дозволили волинянам оформити повноцінний камбек: 83:75 перемога «БІПи». У складі «Старого Луцька-Університету» найрезультативнішим гравцем став Прозапас (17 очок).

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024