У Радивилівському ліцеї відбувся фестиваль здорового способу життя з настільного хокею

27 Січня 2023, 14:52
Учасники змагань 991
Учасники змагань

У спортивному залі Радивилівського ліцею № 2 ім. П. Г. Стрижака відбувся фестиваль здорового способу життя з настільного хокею. 

Організатори не випадково обрали Радивилівську громаду, адже, за підсумками спортивних заходів - вони серед лідерів області. Про це інформують у «Обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Отож, відкриття фестивалю розпочалось із приємних моментів вручення нагород громаді та координатору проєкту Андрію Мамчуру за 3 місце в конкурсі «Кращі «Активні парки» у Рівненській області. Присутній на святі заступник міського голови Олександр Пастух привітав юних спортсменів і педагогів, та побажав успішних змагань.

А далі - школярі розділились по командам та пройшли детальний інструктаж. Для багатьох це був перший досвід гри у настільний хокей. Тут, як і у звичній для всіх грі на льодовому майданчику - чітко визначені правила і, звичайно, азарт, дух суперництва та прагнення до перемоги. 19 команд, у складі яких були і місцеві школярі і діти-переселенці, виборювали першість по коловій системі.

У підсумку трійка лідерів склалась наступним чином:
  • 1 місце – команда «Сині»;
  • 2 місце – команда «Маки»;
  • 3 місце – команда «Козаки».

І хоча фінальна частина нагородження переможців фестивалю в укритті була не зовсім урочистою – це не зіпсувало настрою ні учасникам, ні переможцям. Сувеніри від організаторів та цікаво проведений час в колі однодумців став справжньою нагородою кожному.

Користуючись нагодою, організатори вручили нагороди Крупецькому ліцею за 3 місце в обласному конкурсі «Олімпійський куточок – 2022», в Привільненській громаді за VI місце у конкурсі «Кращі «Активні парки» у Рівненській області (координаторка Світлана Фірсова) та Вербській громаді за VI місце у рейтингу «Спортивне сузір’я».

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024