«Старий Луцьк-Університет» у рамках Суперліги зіграє у Луцьку з «БІПою»

27 Січня 2023, 13:48
«Старий Луцьк-Університет» спробує з третьої спроби обіграти «БІПУ» в Суперлізі. 951
«Старий Луцьк-Університет» спробує з третьої спроби обіграти «БІПУ» в Суперлізі.

«Старий Луцьк-Університет» спробує з третьої спроби обіграти «БІПу» в Суперлізі.

Одесити та лучани мають досить насичену історію протистоянь. І якщо на рівні Вищої ліги наша команда на рівних грала з суперником, то в Суперлізі поки перемагала лише команда Вадима Пудзирея. Проо це інформують на сайті лучан.

«Жовто-чорні» продовжують втримувати друге місце в турнірній таблиці, втім «Київ-Баскет» та «Дніпро» зовсім поряд. До того ж завтра одесити зіграють саме зі столичною командою. Тому завдання у суперника лучан, окрім позитивного результату, ще й рівномірний розподіл сил протягом баблу.

Ростер «БІПи» – доволі різноплановий. В ньому варто виділити декілька прізвищ. Передусім, це тріо досвідчений гравців Ткаченко-Кадигроб-Рябчук, навколо якого будується левова частина комбінацій одеситів. В непоганій формі зараз перебуває Олександр Шашков, який наразі є лідером в своїй команді за результативністю. Додатковий плюс до ротації на позиції захисника – поява Андрія Кобця.

У волинян також відбулися зміни в ростері: клуб завершив співпрацю із Дмитром Швагринським. З огляду на це, більше ігрового навантаження отримуватимуть Дейна та Бедлінський. Лучани після баблу в Черкасах розповідали, що вдалося суттєво покращити ігрову взаємодію. Ті поєдинки дуже впевнено провів Євген Коровяков, традиційно стабільно виглядав Олег Рудаков, досвіду та спокою на майданчику додав Олександр Коровяков.

Варто зазначити і достатньо непогані ігрові кондиції Григорія Алтухова, який найпізніше приєднався до команди, однак поступово знаходить порозуміння з одноклубниками і дає можливість для ротації на позиції розігруючого. У підсумку, на лучан чекає протистояння з досить непростим суперником, але за умови максимальної концентрації і виконання тренерської установки «Старому Луцьку» під силу здобути позитивний результат.

Луцьк, обласна ДЮСШ, 27 січня, 18:00. Трансляція: Хспорт, Ютуб ФБУ.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024