«Любарт» U-9 стартував у чемпіонаті України з футзалу

24 Січня 2023, 13:15
«Любарт» U-9 784
«Любарт» U-9

Розпочався чемпіонат України з футзалу серед колективів U-9. 

У першому матчі «Любарт» зійшлися з «Іквою-Стир». Про це інформують у ДЮФК «Любарт».

Протистояння розпочалося з красивих обіграшів в стіночку між Пасічником та Кашкаровим. Знадобився певний час та кілька помилок у захисті, щоб цікавий комбінаційний футзал малюків почав переростати в небезпеку. Кашкаров повинен був забивати щонайменше тричі, але до перерви у ворота млинівців залетів лише один його удар - 1:0.
В другій половині картина на полі не змінилася: лучани впевнено рухали кулястого, регулярно загострюючи на вістрі. На жаль, всю небезпеку «з‘їдав» голкіпер «Ікви». Коли ж він не встигав, рятувала чи стійка, чи поперечина, чи банальна фортуна. У підсумку - мінімальна перемога князів 1:0.
В другому матчі «Любарт» зустрівся з ДЮФК «Вікторія» (Роздільна). Хлопчики з Одещини також здобули перемогу над «Іквою», тож протистояння повинно було вирішити долю переможця групи.
Розпочали суперники повільно та дуже обережно. Підопічні Янчука багато комбінували та контролювали кулястого. Опоненти ж замкнулися та зробили ставку на швидкі відриви і дальні удари. Просто шаленство, але в такому «режимі» пройшла вся гра. Безліч нереалізованих моментів (навіть відбитий шестиметровий нашим Максом Ярошуком) від обох команд призвели до серії пенальті, яка вийшла надзвичайно драматичною та завершилася перемогою лучан. 

24 січня юні лучани зіграють проти КДЮСШ-1 (Черкаси).

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
22.04.2024