«Любарт» обіграв «Nice Guys» у домашній зустрічі другого поперднього туру Кубка України

22 Січня 2023, 22:53
«Любарт» обіграв «Nice Guys» у домашній зустрічі другого поперднього туру Кубка України 865
«Любарт» обіграв «Nice Guys» у домашній зустрічі другого поперднього туру Кубка України

Луцький футзальний клуб «Любарт» провів першу гру другого попереднього етапу Кубка України з футзалу. 

У суботу, 21 січня, «князі» зустрічалися з львівським колективом «Nice Guys». Про це інформують на сторінці ФК «Любарт».

«Князі» розпочали дуже активно та багато атакували. І хоча ударів було мало, вони вилилися у два голи. Першим відзначився Матвійчук. Максим красиво опрацював кулястого, потужно вистріливши чітко під штангу. У другому взятті 23-й номер знову взяв активну участь, завдавши ще одного пострілу, який Сеник добив у сітку – 2:0.

У другій половині «гарні хлопці» спробували переламати хід подій та кинулися на Горніка. Станіслав натиск витримав і майже одразу Сизик засвітив на табло 3:0.

Галичани не здалися. Вони продовжили намагатися покращити підсумковий результат, але Горнік був невблаганним – Станіслав потягнув абсолютно все, що летіло в його ворота.

Водночас підопічні Бугайчука не замкнулися в захисті, а продовжили атакувати у відповідь. Черговий контрвипад завершився влучною «ракетою» від Сизика. Згодом, після чергового сейву Горніка, свій дубль оформив Матвійчук, замкнувши передачу Богдана Мізюка – 5:0.

Наприкінці матчу арбітри не зафіксували гру рукою, яка б призвела до пенальті й у підсумку матч так і завершився з рахунком 5:0.

Попереду зустріч-відповідь у Львові.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
23.04.2024