У Луцькій громаді запрацювала секція психосоціальної допомоги дітям

15 Січня 2023, 16:19
Заняття секції 1032
Заняття секції

В Луцькій громаді, в рамках проєкту «Психосоціальна допомога дітям постраждалим від збройного конфлікту в Україні», який реалізовує Всеукраїнська фундація «Захист прав дітей» у співпраці з міжнародними організаціями допомоги, за підтримки Асоціації футболу України, з січня 2023 року, розпочалися заняття ще однієї секції.

Про це інформують у Дитячій футзальній академії Respect.

На базі ДЮСШ №3 заняття проводить тренер (волонтер) футзальної академії «Респект» Олександр Миронюк. До занять, крім наших місцевих дітей, залучено дітей з сімей військовослужбовців, батьки яких захищають незалежність нашої держави, внутрішньо переміщених осіб з інших регіонів України та інших малозахищених категорій.

Заняття проходять двічі на тиждень. На них діти, крім удосконалення навичок гри в футзал, отримують знання з безпекового, психологічного компонентів та налагоджують взаємостосунки та довірливу комунікацію.

​Одне з занять було присвячене безпеці дітей на дорогах, про шлях на тренування і повернення додому у вечірній час, яке з юними спортсменами провів координатор проєкту Юрій Волинець. Діти дізналися багато цікавого і повторили правила вуличного руху, щоб надалі уникати небезпек.

Крім цього, футзальна академія отримала в рамках проєкту спортивний інвентар. 

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024