Олексій Сич у символічній збірній туру чемпіонату Бельгії

12 Січня 2023, 12:06
Олексій Сич 526
Олексій Сич

Уродженець села Зоря, що поблизу Рівного, Олексій Сич нещодавно відзначився першим голом за свою теперішню команду - бельгійський «Кортрейк». 

До взяття воріт додав і асист. Це перші результативні дії уродженця Рівненщини з моменту переходу у команду - вересня 2022 року. Про це інформують у РОАФ.

Дуже вдалим для 21-річного українця виявився поєдинок 19-го туру з Левеном. Під завісу першого тайму саме з передачі Сича Феліпе Авенатті відправив перший м’яч у ворота господарів поля. А в дебюті другої половини зустрічі український легіонер уже сам записав собі в актив перший гол за «Кортрейк». У підсумку його команда святкувала перемогу 2:3. 

«Це дуже емоційний для мене момент. Скажу чесно – я давно мріяв про цей гол. Він перший в моїй клубній кар’єрі, адже за «Рух» та «Карпати» я не забивав. Цей гол став для мене орієнтиром, щоб я досягав ще більших цілей. Буду старатися й надалі, щоб це був не останній мій забитий м’яч, а початком для подальших звершень», - прокоментував Олексій Сич після поєдинку. 

Після цієї гри Олексій Сич також вперше потрапив у символічну збірну туру за версією авторитетного статистичного порталу SofaScore. За гру Сичу поставили одну з найвищих оцінок – 8.4 бали. Більше лише у Луї Патріса та Сенне Лінена – по 8.6.

Всього Сич у поточному сезоні взяв участь у 13 матчах «Кортрейка», причому в 11 з цих поєдинків опинявся в стартовому складі своєї команди.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024