Троє гравців «Луцьксантехмонтажу» увійшли до символічної збірної чемпіонату ААФУ

07 Січня 2023, 14:05
Троє гравців «Луцьксантехмонтажу» увійшли до символічної збірної чемпіонату ААФУ 688
Троє гравців «Луцьксантехмонтажу» увійшли до символічної збірної чемпіонату ААФУ

Допоки в професійних та аматорських футбольних першостях пауза, команди і медіа підбивають проміжні підсумки та називають найкращих.

«Sport Arena» і сайт ААФУ назвали 33 найкращих гравців півріччя Чемпіонату Асоціації аматорського футболу України. Серед них – троє гравців волинського «Луцьксантехмонтажу». До списку найкращих потрапили Станіслав Горнік, Віктор Сущ і Тарас Кабанов.

Станіслав Горнік (воротар)

6 матчів ‒ 1 гол ‒ 9 пропущених м’ячів, 1 «сухий» матч

Горнік більше відомий у мініфутбольних змаганнях, але зараз вирішив допомогти «ЛСТМ», де була проблема з основним воротарем. Станіслав немало виручав, а в матчі з ФК «Куликів» сам забив прямим ударом зі своєї половини поля. Заради справедливості, відзначимо роботу голкіперів «Скали 1911» та «Колоса», проте їхні голкіпери були під ротацією, не оминули травм і невимушених помилок, що дещо нівелювало сильну статистику.

Віктор Сущ (правий півзахисник)

7 матчів ‒ 2 голи, 3 асисти

26-річний правий край грає за «ЛСТМ» п’ятий сезон, але саме зараз суттєво додав у результативності та залученості в результативних комбінаціях. У найкращих матчах Сущ, граючи незвично високо на своєму фланзі, був постійним учасником гострих атак і міг як асистувати, так і особисто забити.

Тарас Кабанов (нападник)

7 матчів ‒ 2 голи, 3 асисти

Легенда «Карпат», ексгравець збірних України з футболу від юнацьких до національної. В 41 рік є граючим головним тренером луцького клубу, причому, не просто виходить побігати. Кабанов – ключовий гравець «ЛСТМ», який виграє безліч боротьби і не лише забиває сам, і допомагає одноклубникам скидками й передачами. Гулівер на полі.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024