У Сарненській громаді відбувся фестиваль здорового способу життя

03 Січня 2023, 16:34
У Сарненській громаді відбувся фестиваль здорового способу життя 903
У Сарненській громаді відбувся фестиваль здорового способу життя

Вже стало традицією, що представники «Обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Відділення НОК України в Рівненській області відвідують переможців та призерів не лише для вручення нагород  у рейтингу «Спортивне сузір'я», а ще й для проведення в громадах різноманітних спортивних активностей.

Про це інформують у КЗ Спорт для всіх Рівненщини.

У цьому році першою відвідали Сарненську громаду, яка за підсумками 2022 року посіла почесне друге місце у спортивному рейтингу. Окрім урочистостей з нагородження, на присутніх тут школярів чекала ще одна несподіванка – фестиваль здорового способу життя. Адже, поки тривають зимові канікули - час варто проводити активно, з позитивом у колі однодумців та друзів.

У спортивному залі Сарненської дитячо-юнацької спортивної школи, де зібралось 15 команд з місцевих дітей та переселенців, вирував цілий калейдоскоп емоцій. Тут відбувались батли між командами з настільного хокею.

У підсумку змагань трійка лідерів склалась наступним чином:

  • 1 місце – команда «Перемога»;
  • 2 місце – команда «Захід»;
  • 3 місце – команда «Хаймарс».

Користуючись нагодою, організатори вручили нагороди переможцям обласного конкурсу «Олімпійський куточок»: Орлівській філії Сарненського ліцею №4, Сарненському ліцею № 1 ім. Т.Г. Шевченка, а також закладу загальної середньої освіти «Кузьмівська гімназія» Степанської селищної ради Сарненського району.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024