Наші військові – Воїни світла: капітан «Минаю»

30 Грудня 2022, 11:38
Олександр Бандура 716
Олександр Бандура

Капітан «Минаю» Олександр Бандура поспілкувався з клубною пресслужбою про свій відпочинок, футбол, війну та привітав українців зі святами.

Про це інформують на сайті Минаю.

 – Ти зараз у Сумах, нарешті разом з родиною. Гарно проводиш час?

– Та я вдома. Скажу так ― час не втрачаю, тому що за період моєї відсутності справ трохи накопичилось. А головне ж із дітьми хочеться провести якомога більше часу, дружині увагу приділити. Тим паче зараз, коли у країні йде війна.

– За футболом сумуєш чи за свою довго кар’єру вже трохи награвся і хочеться більше побути вдома – відпочити?

– Два в одному ― хочеться у футбол грати весь час та й поряд з родиною бути. Спортсменам це вдається не завжди. Напередодні Нового року поділюсь маленькою мрією ― хочеться, щоб команда з Сум колись грала в УПЛ. 

– Як на твою гру впливає війна в Україні? Трапляється таке, що виходиш на матч сам не свій через новини або навпаки заряджений завдяки черговим звитягам наших військових?

– Досі у голові не вкладається, що росія розв’язала повномасштабну війну в Україні. понад 300 днів війни, а не віриться, що ми це все переживаємо. Що кожен день на передовій хлопці та дівчата б’ються за нашу незалежність. Дякую їм ― кожен із них справжній герой. Завдяки їм ми маємо змогу жити.

Відверто кажучи, за роки кар’єри я навчився залишати усі думки у роздягальні. Виходиш на поле і робиш свою роботу. А після матчу повертаєшся до новин.

Я хочу привітати всіх українців із новорічними святами. Побажати здоров’я та перемоги. А нашим захисникам ― вклонитись -ви герої! Не тільки наші, а всієї Європи. Справжні воїни світла.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024