«Любарт» зіграє проти ФК «Мостиська» та «Динамо»

24 Грудня 2022, 10:33
«Любарт» зіграє проти ФК «Мостиська» та «Динамо» 361
«Любарт» зіграє проти ФК «Мостиська» та «Динамо»

Упродовж 24-25 грудня «Любарт» двічі вийде на паркет, щоправда, в різних областях. 

24 грудня о 12:30 підопічні Назара Бугайчука зіграють в рамках Суперліги Львівщини проти ФК «Мостиська», а 25 грудня повернуться до Луцька, щоб зустрітися з місцевим «Динамо». Про це інформують у Любарті.

Нагадаємо, що в сусідній області наші хлопці виступають поза конкурсом. Головна мета - здобуття практики для молодих виконавців команди. 

До слова, стартували «князі» в місті Лева непогано. Станом на зараз вони розмістилися на третій сходинці, здобувши три перемоги та зазнавши однієї поразки. Таку ж кількість очок здобув і наш актуальний суперник - «Мостиська». Тож, протистояння у залі Боско-Арени цілком можна вважати центральним у поточному турі.

25 грудня ж “Любарт” проведе матч з «Динамо» в рамках Суперліги Волині. До цієї битви ми підійшли на другій сходинці, маючи сім очок в активі. Своєю чергою «динамівці» йдуть п’ятими. Раніше вони перемогли «Аперкот-Вокар», поступилися «Надії» та в минулі вихідні розписали мирову з МФК «Хорів». Натомість Романюк та Ко тиждень тому зазнали поразки від «Вотрансу» - 1:3.

Посилання на трансляцію сьогоднішнього матчу проти ФК «Мостиська».

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024
16.04.2024