Спогади про Героя Андрія Каранюка

10 Грудня 2022, 17:40
Андрій Каранюк 960
Андрій Каранюк

Андрій Каранюк народився в Оржеві. Навчався у 10 школі Рівного, а за тим вступив до Національного університету водного господарства та природокористування, де здобував фах будівельника.

Про це інформують у Рівненській міській раді.

"Він був насправді золотою дитиною. Не пив, не курив, займався спортом. Дуже любив футбол. Із юнацьких років грав," - розповідає тато Героя Віктор.
Андрій був вихованцем ДЮСШ Верес. Із командою в юнацькому віці грав в ДЮФЛ України. Також виступав за команди Рівненського району: ФК "Сатурн" (Дядьковичі), ФК "Будмаркет Маяк" (Колоденка), ФК "Омелянець" (Велика Омеляна).
"Він був насправді настільки стриманим, позитивним, ніколи не сердився, слова поганого не скаже. Хлопці, які грали з ним у футбол, розповідали, що під час матчу від Андрія жодної лайки не почуєш, хоч як би жорстко не діяли проти нього. Завжди спокійний, усміхнений, таких більше немає," - пригадують брат Героя Павло та його дружина Аліна.
Коли ж в країні розпочалась повномасштабна війна, Андрій, який завжди відстоював справедливість, пішов добровольцем в армію.
"Це треба зупинити! Треба, щоб діти росли в мирі. Хто як не як? Я ж захищаю свою країну!" - говорив Андрій рідним. А коли приїхав у відпустку, зізнавався, що саме у війську по-справжньому знайшов себе.
"Так вже сталося, що саме через війну Андрій зустрів своє кохання. Вона - переселенка з Маріуполя, пережила там страшні речі. А тут познайомилася з Андрієм. Ми так раділи за них, це були якісь казкові стосунки..." - продовжує Аліна
Та на жаль...
Солдат Андрій Каранюк загинув 3 грудня від отриманих поранень не сумісних з життям під час виконання бойових завдань на Луганщині. 12 грудня йому мало виповнитися 29 років...
"Андрій був настільки добрим і світлим, любив людей, особливо діток, дбав про тварин. Напевне цей світ виявився занадто жорстоким для нього..." - кажуть рідні.

Попрощатися із Героєм можна в храмі всіх Волинських святих, вул. Є.Коновальця, 30. Тут же 11 грудня о 9.00 відбудеться заупокійна служба. Поховають його на кладовищі "Нове"...

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
18.04.2024