У Рівному РОАФ проведе відкрите заняття двох інклюзивних секцій із футболу

09 Грудня 2022, 13:44
У Рівному РОАФ проведе відкрите заняття двох інклюзивних секцій із футболу 1256
У Рівному РОАФ проведе відкрите заняття двох інклюзивних секцій із футболу

Рівненська обласна асоціація футболу запрошує шанувальників спорту, а також представників ЗМІ на відкрите заняття із футболу двох інклюзивних секцій. 

До дітей завітає також гравець рівненського "Вереса" Дмитро Кльоц. Про це інформують у РОАФ.

Інклюзивні футбольні секції відкрили за підтримки Української асоціації футболу та Хартії масового футболу УЄФА у 21 громаді України. На Рівненщині наразі функціонують секції у Рівному та Острозі. Вони створені РОАФ. 

Згідно проекту, у кожній секції по 16 дітей. Але як розповідав голова РОАФ Олексй Хахльов у комантарі Суспільному, "охочих дуже багато".

Представники РОАФ вирішили провести відкрите об’єднане заняття двох секцій. Все для того, аби ви познайомити дітей між собою, а також весело та спортивно провели час. Символічно, що це відбудеться 10 грудня у міжнародний День футболу.

  • «Цей проект покликаний показати те, що футбол у нашій державі та області доступний кожному. Підготовчий етап розпочався ще у серпні, навчальним семінаром для інструкторів майбутніх секцій. Самі ж заняття розпочалися у листопаді. Вдалося сформувати дві групи по 16 дітей. Займаються в Острозі та Рівному. Приємно, що за допомогою футболу вдається залучати дітей до активного способу життя, - прокоментував координатор із захисту дітей РОАФ та член виконкому ДЮФЛ України Тарас Кир’янчук.

Субота, 10 грудня. Початок об 11:00.

Спортзал Рівненського автотранспортного фахового коледжу НУВГП, Відінська, 35.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024