У Луцьку відбувся завершальний цьогоріч етап Спартакіади Повір у себе

08 Грудня 2022, 11:42
У Луцьку відбувся завершальний цьогоріч етап Спартакіади Повір у себе 683
У Луцьку відбувся завершальний цьогоріч етап Спартакіади Повір у себе

Завершальний цьогоріч етап Спартакіади "Повір у себе" серед дітей з інвалідністю 2022 року відбувся у Луцьку.

Футбол, настільний теніс, боча, шахи, шашки та бадмінтон - в таких видах програм демонстрували сьогодні свої сили учасники. Про це інформують у Інваспорт. Луцьк.
На урочистому відкритті були присутні: начальник Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт", депутат обласної ради Віктор Галан-Влащук, начальник Волинського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Манахін.
Змагалися учасники із Любомля, Маневич, Володимира, Нововолинська, Ківерців, Рожища, Горохова, Луцька та Головненської спеціальної школи "Центр освіти" у двох вікових групах: старшій та молодшій.
"Я дуже вражений тим, що в такі складні часи, сьогодні, під час воєнного стану, ми змогли зібратися спільно всією сім'єю у такій великій кількості. Це все нас об'єднує" – наголосив начальник "Інваспорту" Віктор Галан-Влащук.
Про можливість вийти на паралімпійську арену в майбутньому та основне завдання Спартакіади нагадав начальник Волинського обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України Олександр Манахін:

"Бажаю перемоги зараз, Бажаю вам перемог і надалі. Хтось може буде представляти нашу область, нашу країну і на Паралімпійських іграх. Найголовніше - отримувати задоволення від змагань!".

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024