Любарт U-13 відзначили за домінування на чемпіонаті України з футзалу

07 Грудня 2022, 13:17
Гравці 869
Гравці

Рік тому підопічні Олександра Лисенка також брали участь у всеукраїнській першості. Тоді вони виступали у віковій категорії U-13 і робили це фантастично: 18 матчів, з яких - 16 перемог, нічия та поразка. 

У підсумку - 50 очок та перше місце за шість ігор до завершення. Про це інформують у ДЮФК Любарт.

Через повномасштабне вторгнення росії організатори вирішили не догравати чемпіонат та не фіксувати кінцевий результат. 

Станом на той момент, “Любарт” мав 12 очок відриву від найближчого переслідувача. Хлопцям залишалося здобути дві перемоги і вони б офіційно достроково виграли б чемпіонат. На жаль, цього не сталося, але не могли залишити історичне досягнення вихованців ДЮФК “Любарт” без уваги. 

Наприкінці минулого тижня провели нагородження гравців. Окрім кубка та медалей, вони отримали нові клубні спортивні костюми від генерального менеджера “Любарта” Дмитра Пасічника. Також Станіслава Шклярука відзначили як топ-бомбардира (34 голи у 18 матчах), а Максиму Гайдучику вручили приз кращого гравця ЧУ.

“Дуже прикро, що ми не змогли повноцінно завершити ЧУ. Трішки не так ми це собі уявляли, проте все одно - дуже щасливі. Я особисто готував цю команду не один рік та з допомогою всього клубу ми досягли найвищого результату, - зазначив Олександр Лисенко. - Тепер переходимо в наступну вікову категорію. Нас називають фаворитами, але я знаю, що захистити цей титул буде дуже важко. Разом із цим ми докладемо максимум зусиль, щоб знову бути на вершині п’єдесталу”. 

Зазначимо, що в ЧУ також змагатимуться U-9, U-10, U-11 та U-13 ДЮФК «Любарт».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
27.03.2024