У війні з окупантами загинув вихованець ДЮСШ Верес

03 Грудня 2022, 21:22
Володимир Киричук 2566
Володимир Киричук

У боях за нашу незалежність у російсько-українській війні загинув герой, уродженець Рівненщини, вихованець ДЮСШ з футболу Верес та ексфутболіст оржівського ОДЕКа Володимир Киричук.

Про це інформують у НК Верес.

Про захисника України, героя і людину, закохану у футбол – розповів його перший тренер у ДЮСШ Верес Микола Волков.

«Володимир Киричук прийшов до ДЮСШ Верес у п’ятнадцятирічному віці. Це був 2014 рік. І два сезони під моєю орудою він грав за команду вихованців школи 1999 року народження: у чемпіонаті області і чемпіонаті ДЮФЛ України. Грав на позиції захисника. Завжди в основному складі, бо вирізнявся антропометричними даними і бійцівським характером. Пізніше, на зимовому турнірі ним цікавилися представники оржівського ОДЕКа, запрошували до себе в команду.

Володя був прекрасним хлопцем. Дуже щирою людиною. Добродушним, позитивним, трудолюбивим – ніколи не пропускав тренувань, бо дуже любив футбол», - розповів Микола Волков.

Народний клуб Верес та колектив дитячо-юнацької спортивної школи з футболу Верес – висловлюють щирі співчуття родині та близьким!

Прощання із 23-річним солдатом Володимиром Киричуком відбудеться 4 грудня об 11:00 на майдані Незалежності в Рівному. Поховають його у рідному селі Плоска.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024