«Кардинал Рівнестандарт» поступається у стартовій грі другого етапу чемпіонату

03 Грудня 2022, 19:18
«Кардинал Рівнестандарт» поступається 675
«Кардинал Рівнестандарт» поступається

«Кардинал Рівнестандарт» поступається у стартовій грі другого етапу чемпіонату.

Ведучи з перевагою у два голи після першого тайму, рівняни у підсумку програли «Харкову» на домашньому паркеті. Про це інформують у клубі.

Рівняни швидко відкрили рахунок – відзначився Дмитро Скибчик. Потім могли забити ще – Максим Малиновський влучив у стійку.

Ближче до перерви свій черговий м’яч забив Михайло Волянюк. Він виконав перехоплення і пробив без шансів для воротаря – 2:0!

Здавалося б, гра вдається. Але по перерві рівнян наче підмінили. Вже на другій хвилині другого тайму класна багатоходова комбінаційна атака харків‘ян завершилася голом Юрія Сагайдачного – 2:1.

У відповідь Михайло Волянюк не реалізував вихід віч на віч із Дмитром Бутовим.

А на екваторі тайму менш, ніж за хвилину господарі пропустили двічі. Спершу Юрій Сагайдачний виконав простріл від лицевої лінії зліва, м‘яч влетів у ближній кут воріт Іллі Бакінського – 2:2. А потім Денис Овсянніков, який щойно з‘явився на майданчику, вивів харків‘ян вперед у рахунку.

Ці два голи і вирішили долю зустрічі. Потім був ще один дивовижний момент у Михайла Волянюка. Він класно перекинув м‘яча над Бутовим, але не влучив у ворота!

А гості забили ще. Юрій Сагайдачний отримав передачу від Дмитра Бондаря і пробив повз Іллю Бакінського – 2:4.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
17.04.2024