«Любарт» ефектно розібрався з «Меркурієм»

03 Грудня 2022, 15:01
Любарт 420
Любарт

«Любарт» знову відправився до Львова, щоб зіграти в рамках обласної Суперліги проти «Меркурія».

Матч відбувся 3 грудня. Про це інформують у Любарті.

В попередньому матчі з «Nice Guys» «князі» зазнали прикрої поразки, тож сьогодні безумовно прагнули здобути три очки.

Рахунок відкрив Сизик. Влад все зробив сам: отримав передачу на власній половині, легесенько обіграв опонента, пішов вперед правим флангом та потужно пробив лівою, попередньо змістившись з лінії в центр. 1:0.

Князі продовжили грати красиво і другий гол не змусив довго чекати. Сизик віддав чудову проникаючу передачу на Кузнєчікова, а Владислав, вийшовши на рандеву з голкіпером, шансів йому не залишив. 2:0.

Третє взяття довго чекати також не довелося. Мізюк прорвався правим краєм, обіграв голкіпера та віддав Матвійчуку, який спокійно перевів у порожні ворота. 3:0.

Четвертий гол забив вже сам Мізюк. Богдан протягнув кулястого, відпасував Матвійчуку, той повернув і 17-й номер потужно розписався в рамці суперника. 4:0.

На початку другого тайму Роман Вишиваний скоротив відставання ударом з рикошетом. Такий вдалий вихід з перерви не дозволив господарям переламати хід матчу. Навпаки - «Любарт» продовжив повністю контролювати події на паркеті та перманентно створювати небезпечні моменти. У підсумку чергова чудова комбінація завершилася дублем Мізюка, який зафіксував остаточні 5:1.

Зазначимо, що весь матч відіграв вихованець ДЮФК “Любарт” - воротар Юрій Близнюк. 

4 грудня Любарт зіграє у Кубку Волині, де князів чекає протистояння з "Акцентом". Початок о 16:00.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024