Троє волинських веслувальників стали Майстрами спорту

03 Грудня 2022, 10:45
Троє волинських веслувальників стали Майстрами спорту 2029
Троє волинських веслувальників стали Майстрами спорту

Голова обласної ради, очільник Волинського відділення НОК України Григорій Недопад спільно з заступником голови ОДА Юрієм Гупалом вручили посвідчення заслужених майстрів спорту України веслувальникам на байдарках і каное – Андрію Рибачку та Юрію Вандюку

Третьому спортсмену Павлу Борсуку присвоїли почесне звання «Майстер спорту України міжнародного класу». Про це інформують у Волинській обласній раді.

Усі троє спортсменів показали високі результати на всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Так, Андрій Рибачок та Юрій Вандюк – бронзові призери чемпіонату світу 2022 року, чемпіони світу 2021 року. Павло Борсук – чемпіон Європи серед молоді, срібний призер чемпіонату світу серед молоді 2022 року.

Григорій Недопад відзначив їхню майстерність, наполегливість, жагу до перемоги та неймовірну роботу тренерів спортсменів.

«Ми пишаємося вашими результатами і тим, як ви виборюєте перемогу на останніх секундах перед фінішем. Завдяки вам прапор України піднімають на кожних змаганнях. Переконаний, що попереду у кожного з вас лише золото та нові здобутки», - підкреслив Григорій Недопад.

Варто зазначити, що з 10 спортсменів, які отримали статус заслужених майстрів спорту, троє – волиняни, що свідчить про високий рівень підготовки веслувальників в області.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024